tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τι δήλωσαν μετά το φιλικό Δερμιτζάκης και Πρίντζιος

Μιλώντας μετά το φιλικό παιχνίδι της Βέροιας με τον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων, ο προπονητής της «Βασίλισσας» Παύλος Δερμιτζάκης τόνισε: «Ήταν ένα φιλικό στο πλαίσιο των καλών σχέσεων με τις ομάδες του νομού. Μετά το φιλικό με την Αγκαθιά, παίξαμε και με τα Τρίκαλα. Θέλουμε να δούμε αν υπάρχουν νέα παιδιά που έχουν ενδιαφέρον, για να έρθουν να παίξουν στην Βέροια. Στο σημερινό φιλικό δοκιμάσαμε νέα πράγματα. Ήμασταν πολύ καλοί στο πρώτο μέρος και σε μεγάλο βαθμό εφαρμόσαμε την τακτική που δουλέψαμε όλη την εβδομάδα. Κάναμε φάσεις, σημειώσαμε γκολ ενώ δεν κινδυνεύσαμε από τον αντίπαλο. Στο δεύτερο μέρος έπεσε ο ρυθμός. Εμείς κάναμε πολλές αλλαγές για να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά».

Σχολιάζοντας την κλήρωση του πρωταθλήματος, ο κ. Δερμιτζάκης σημείωσε: «Είναι θετικό που ξεκινάμε με δυο παιχνίδια εντός έδρας. Μπορούν να μας δώσουν ώθηση αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι και σοβαροί».

Από την άλλη πλευρά, ο προπονητής του Μ. Αλεξάνδρου Τρικάλων Δημήτρης Πρίντζιος υπογράμμισε: «Ήταν ένα δυνατό φιλικό. Η Βέροια πρέπει να παίζει στην SL1. Παρά τις ελλείψεις μας, σταθήκαμε καλά και ήμασταν ανταγωνιστικοί. Στο πρώτο ημίχρονο η Βέροια ήταν πιο καλή και προηγήθηκε με 3-0. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν πολύ καλοί και χάσαμε ευκαιρίες».

Ο κ. Πρίντζιος είπε ότι η ομάδα του χρειάζεται περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση και πρόσθεσε ότι θα τον ενδιέφερε η απόκτηση των Περτσιούνη και Βασίλτση από την Βέροια.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ