tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στην μάχη του πρωταθλήματος ρίχνεται την Κυριακή η Βέροια

Στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις μπαίνει την Κυριακή το μεσημέρι, στις 3μμ, η Βέροια. Με πολύμηνη καθυστέρηση και με αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο, η αυλαία της Football League ανοίγει. Η Βέροια την Κυριακή θα υποδεχθεί την ΑΕΠ Κοζάνης, με στόχο μόνο τη νίκη για να μπει με το...δεξί στο νέο πρωτάθλημα.

Η αποστολή

Με προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο το Σάββατο το πρωί, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Βέροιας για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός της Βέροιας Παύλος Δερμιτζάκης ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με την ΑΕΠ Κοζάνης.

Την 20αδα αποτελούν οι: Αποστολόπουλος, Βασίλτσης, Βεργώνης, Βελλίδης, Καραγιάννης, Λουκίνας, Μούργος, Μουχάλης, Μπλέτσας, Μπουκουβάλας, Οικονόμου, Παπαχρήστου, Πασάς, Πεταυράκης, Πόζογλου, Σιμόνι, Σκόνδρας, Στάμου, Τσιμόπουλος, Ντι Τζιοβάνι.

Αγωνιστικά, δεν μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, ο τιμωρημένος Μαραγκός και ο τραυματίας Βάντσης. Επίσης για αγωνιστικούς λόγους εκτός αποστολής είναι οι Βοσνιάδης, Ιωάννου, Περτσιούνης, Τασιόπουλος.

dermitzakis pas

Τι δήλωσε ο Δερμιτζάκης

Μιλώντας για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ο τεχνικός της Βέροιας Παύλος Δερμιτζάκης τόνισε: «Μετά από μεγάλο διάστημα αναμονής, εγώ και η ομάδα μου είμαστε χαρούμενοι που ξεκινάμε τα επίσημα παιχνίδια μας. Εύχομαι στους αθλητές και τα επιτελεία των ομάδων καλή υγεία και επίτευξη των στόχων τους.  Για το παιχνίδι με την ΑΕΠ Κοζάνης, προετοιμαστήκαμε όσο καλύτερα γινόταν, ξέροντας ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Πιστεύω ότι η προσμονή μας να παίξουμε ποδόσφαιρο θα μετουσιωθεί σε καλή αγωνιστική εμφάνιση και νίκη. Στεναχωριόμαστε που δεν θα έχουμε κόσμο στο πλευρό μας. Εύχομαι στο κοντινό μέλλον να ξεπεραστεί αυτό και να επιστρέψουν οι φίλαθλοι στα γήπεδα».

Το πρόγραμμα 

ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Πανθεσσαλικό, Νίκη Βόλου – Αιγάλεω 11-2

Κυριακή 28/03

15:00: Ρόδου, Ρόδος – Επισκοπή
15:00: Οικονομίδειο, Ιάλυσος – Καλλιθέα
15:00: Σπάρτης, Αστέρας Βλαχιώτη – Ένωση Πανασπροπυργιακού
15:00: Δ.Α.Κ. Νάξου, Σαντορίνη – Καλαμάτα

ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κυριακή 28/03

15.00: Δημοτικό ΒΑΤΑΝ Κατερίνης, Απόλλων Πόντου – Θεσπρωτός
15:00: Δημοτικό Στάδιο Βέροιας, Βέροια Ν.Π.Σ. – ΑΕ Ποντίων Κοζάνης
15:00: Γήπεδο Ανθή Καραγιάννη, Καβάλα – Πανσερραϊκός
15:00: Γήπεδο Νεάπολης Βόλου, Ολυμπιακός Βόλου – Τρίγλια
15:00: Γήπεδο Α ΔΑΚ Κατερίνης, Πιερικός – Αλμωπός Αριδαίας

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ