tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τον Ολυμπιακό Βόλου θα υποδεχθεί την Κυριακή η Βέροια

Συνέχεια στα επιτυχημένα αποτελέσματά της θέλει να δώσει την Κυριακή το απόγευμα η Βέροια. Στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής, θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό Βόλου. Η Βέροια επέστρεψε την Τετάρτη στις νίκες, επικρατώντας με 0-3 του Απόλλωνα Πόντου, μετά από δυο «λευκές» ισοπαλίες και με νίκη στο αυριανό ματς κάνει ένα ακόμη βήμα προς τον στόχο της που είναι η άνοδος στην SL2.

Αγωνιστικά δεν υπάρχουν μεταβολές. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το Σάββατο το μεσημέρι και την αποστολή που επέλεξε ο τεχνικός της ομάδας Παύλος Δερμιτζάκης, αποτελούν οι: Αποστολόπουλος, Τασιόπουλος, Βελλίδης, Βεργώνης, Καραγιάννης, Λουκίνας, Μούργος, Μουχάλης, Μπλέτσας, Μπουκουβάλας, Οικονόμου, Παπαχρήστου, Πασάς, Πεταυράκης, Πόζογλου, Σιμόνι, Σκόνδρας, Βασίλτσης, Τσιμόπουλος, Μαραγκός.

Τι έγινε στον πρώτο γύρο

Στο ματς του πρώτου γύρου η Βέροια κέρδισε στον Βόλο με 0-1. Το νικηφόρο τέρμα είχε σημειώσει στο 12’ ο Λουκίνας. Οι δυο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες και σε φιλικό παιχνίδι τον Οκτώβρη. Το παιχνίδι στην Βέροια είχε λήξει 2-2. Στο πρώτο μέρος η Βέροια πήρε το προβάδισμα με τον Πασά σου 34’, με σουτ μέσα από την περιοχή. Ο Ολυμπιακός Βόλου έφτασε στην ισοφάριση με τον Ντα Κάμπο στο 48’, με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής. Με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κόλα, ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 1-2. Η Βέροια ισοφάρισε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λουκίνα (ανατροπή Πόζογλου) στο 72'.

Το πρόγραμμα της ημέρας - Βόρειος Όμιλος

Κυριακή 16/5/2021 17:00

Ανθή Καραγιάννη, Καβάλα – Απόλλων Π.

Βέροιας, Βέροια  – Ολυμπιακός Β.

Ηγουμενίτσας, Θεσπρωτός – Πιερικός

ΔΑΚ Κοζάνης, ΑΕΠ Κοζάνης – Αλμωπός Αρ.

Σάββατο 15/5/2021 14:45

Πανσερραϊκός – Τρίγλια 1-0

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ