tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με γκολ του Αμπντούν πέρασε αεράτα από την Κομοτηνή η Βέροια

panthrakikos veria1

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα της Βέροιας από την Κομοτηνή. Με σκόρερ τον Αμπντούν και με πολύ καλή εμφάνιση, επικράτησε με 0-2 του Πανθρακικού και πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Η Βέροια ήταν καλύτερη και δίκαια αναδείχθηκε νικήτρια.

Στο πρώτο μέρος η Βέροια είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Είχε πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας κι έφτανε με ευκολία απέναντι στην αντίπαλη εστία ενώ αμυντικά είχε κλειστούς όλους τους διαδρόμους προς την εστία του Καντιμοίρη. Στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο η ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη πήρε προβάδισμα στο σκορ, δημιούργησε καλές ευκαιρίες και δεν κινδύνευσε από τον αντίπαλο.

Το σκορ άνοιξε νωρίς, μόλις στο 15'. Ο Ναζλίδης «τρύπησε» με κάθετη πάσα την άμυνα του Πανθρακικού, έβγαλε μόνο τον Αμπντούν και ο τελευταίος πλάσαρε τον Αθανασιάδη κάτω από τα πόδια κι έγραψε το 0-1.

Στο 26' η Βέροια έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία για το 0-2. Ο Ναζλίδης πήρε την πάσα από τον Μαγέφσκι, βγήκε μόνος με τον τερματοφύλακα του Πανθρακικού, έκανε το πλασέ, όμως ο Αθανασιάδης με το ένα χέρι κατάφερε να τον σταματήσει.

Στο 29' είχαμε ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Μετά την εκτέλεση του κόρνερ, ο Χαβίτο έσκαψε την μπάλα από την περιοχή και αυτή πήγε στην πάνω πλευρά του οριζόντιου δοκαριού.

Στο 33' η Βέροια είχε άλλη μια καλή στιγμή. Ο Ναζλίδης έκανε το σουτ από την περιοχή, η μπάλα όμως έφυγε άουτ.

Στο 37' πάλι η Βέροια δημιούργησε απειλή. Μετά από πάσα του Αμπντούν, ο Μαγέφσκι έκανε το συρτό διαγώνιο από την περιοχή, μπλόκαρε όμως ο Αθανασιάδης.

panthrakikos veria2

Στο δεύτερο μέρος ο Πανθρακικός πήρε τον έλεγχο. Οι γηπεδούχοι πήραν τους χώρους που άφησε η Βέροια κι έψαξαν το τέρμα της ισοφάρισης. Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν απειλές ωστόσο η Βέροια απάντησε με δεύτερο γκολ στην πίεσή τους.

Στο 53' έφτασαν κοντά στο 1-1. Ο Χαβίτο έβγαλε γλυκιά σέντρα από δεξιά, ο Νικόλτσης έκανε γυριστό σουτ του από κοντά, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 58' ο Πανθρακικός δημιούργησε καλή ευκαιρία. Ο Ιγκόρ έπιασε ανενόχλητος κεφαλιά στην περιοχή της Βέροιας, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 64' ήταν η σειρά της Βέροιας να βγει μπροστά και να δημιουργήσει ευκαιρία. Ο Ναζλίδης έκανε την σέντρα από τα δεξιά στο πρώτο δοκάρι, ο Αμπντούν πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας αλλά δεν κατάφερε να την σπρώξει στα δίχτυα.

Ως απάντηση στην πίεση του Πανθρακικού ο τεχνικός της Βέροιας πέρασε στο ματς τον Τάτο, για να έχει έναν παίκτη στην μεσαία γραμμή που μπορεί να κρατήσει μπάλα αλλά και να πασάρει κάθετα. Εκτός από αυτό, η Βέροια βρέθηκε σε ακόμη πλεονεκτικότερη θέση, σημειώνοντας και δεύτερο γκολ.

Στο 69' η «Βασίλισσα» κέρδισε πέναλτι και έγραψε το 0-2. Ο Μαγέφσκι «χόρεψε» την άμυνα του Πανθρακικού, έκανε την σέντρα, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Παπαγεωργίου και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Αμπντούν.

Στο 74' ο Πανθρακικός έφτασε στο γκολ. Ο Μάρτινς με σκαστή κεφαλιά ανάγκασε τον Καντιμοίρη να διώξει σε κόρνερ.

Στο 85' ο Ναζλίδης άγγιξε το γκολ. Με ατομική προσπάθεια μπήκε στην περιοχή αλλά λίγο πριν πλασάρει, ο Παπαχρήστος έβαλε την κόντρα κι έσωσε την εστία της ομάδας του.

Στις καθυστερήσεις ωραίο σουτ του Χαβίτο από την περιοχή, ο Καντιμοίρης έδιωξε σε κόρνερ

Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Ποτουρίδης, Χρήστου (83' Παπαχρήστος), Σερφά, Σέτι, Μεχία, Ροζέριο, Χαβίτο, Τζάνης (46' Νικόλτσης), Χασομέρης (46' Ιγκόρ).

Βέροια: Καντιμοίρης, Μαλόν, Τσουμάνης, Ετζενγκέλε, Μαραγκός (72' Νάστος), Βεργώνης, Σιόντης, Αμπντούν, Γιουσούφ (67' Τάτος), Μαγέφσκι (90' Ιμπραχίμ), Ναζλίδης.

* Για το πρωτάθλημα Κ20, η Βέροια επικράτησε στο Διαβατό του ΠΑΣ Γιάννενα με 1-0 με γκολ που πέτυχε ο Ξόμπλιος στο 57'.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69