tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συλλυπητήρια μηνύματα για τον θάνατο του Στέλιου Μαρκούση

markousis

Συγκλονισμένος είναι ο αθλητικός κόσμος από τον θάνατο του νεαρού τερματοφύλακα της Βέροιας Στέλιου Μαρκούση. Τα συλλυπητήρια προς την οικογένεια του παίκτη και την ΠΑΕ Βέροια ξεκίνησαν να εκδίδονται από χθες το βράδυ. 

ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια της Βέροιας, η οποία θρηνεί τον τραγικό χαμό του 18χρονου τερματοφύλακα, Στέλιου Μαρκούση, Ο νεαρός ταλαντούχος πορτιέρο άφησε την τελευταία του πνοή κατά την διάρκεια της προπόνησης της ομάδας της Ημαθίας. Οι σκέψεις μας βρίσκονται δίπλα στην οικογένεια του Στέλιου. Καλό Παράδεισο!

ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ

Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια της ΒΕΡΟΙΑΣ για την τραγική απώλεια του 18χρονου τερματοφύλακά της, Στέλιου Μαρκούση, που άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Η σκέψη μας είναι με την οικογένεια του Στέλιου.
Καλό ταξίδι!

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

Η διοίκηση του Φιλίππου Βέροιας, οι προπονητές και οι αθλητές, συγκλονισμένοι από τον αδόκητο θάνατο του νεαρού τερματοφύλακα της Βέροιας Στέλιου Μαρκούση, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή καθώς επίσης και στην ΠΑΕ Βέροια.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΤΜΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ

Το τμήμα καλαθοσφαίρισης του ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ εκφράζει την βαθιά του θλίψη και οδύνη για τον τόσο πρόωρο και αδόκητο χαμό του ποδοσφαιριστή της ομάδας της Βέροιας Στέλιου Μαρκούση. Ανεξαρτήτως του αθλήματος που ο καθένας μας υπηρετεί, ο αθλητισμός αποτελεί για όλους μας μια μεγάλη οικογένεια, η οποία από χθες είναι κατά πολύ φτωχότερη. Τα θερμά μας συλληπητήρια στην οικογένεια, στους οικείους του και στην ομάδα της Βέροιας. Καλό Παράδεισο φίλε Στέλιο....

ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Η ξαφνική απώλεια του Στέλιου Μαρκούση, μάς σόκαρε όλους. Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν υπάρχουν λόγια. Μόνο θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και τους οικείους του.

ΠΣΑΠ

Η Διοίκηση και τα μέλη του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών εκφράζουν την οδύνη τους για τον αδόκητο χαμό του 17χρονου ποδοσφαιριστή της Κ-20 της Βέροιας Στέλιου Μαρκούση. Οι στιγμές είναι τραγικές και τα λόγια δύσκολα. Στην οικογένεια του αδικοχαμένου παιδιού και στην ομάδα του την Βέροια, ο Π.Σ.Α.Π. απευθύνει τα θερμά συλλυπητήρια του. Ο πόνος για τον χαμό ενός νέου ανθρώπου, μέλους μάλιστα της οικογένειας των Ελλήνων ποδοσφαιριστών, είναι μεγάλος. Κουράγιο.

ΚΕΡΚΥΡΑ

Σύσσωμη η οικογένεια της ΠΑΕ Κέρκυρα εκφράζει την ειλικρινή της θλίψη και την βαθιά οδύνη της για την ξαφνική, πρώιμη απώλεια του νεαρού ποδοσφαιριστή της Βέροιας, Στέλιου Μαρκούση, στη διάρκεια της προπόνησης. Το τραγικό μαντάτο, που έξυσε και δικές μας ανοιχτές, ακόμη, πληγές, ας είν' το τελευταίο ανάλογο. Κι αυτό το σοκαριστικά αδιανόητο χούι του κακού, να παίρνει μαζί του, άδικα κι αδίστακτα, νέα παιδιά, με όλη τη ζωή μπροστά τους, ας βάλει πια τερματικό. Στην οικογένεια της ΠΑΕ Βέροιας και τους οικείους του παλικαριού, η ΠΑΕ Κέρκυρα εύχεται κουράγιο, δύναμη και υπομονή. Και στο ίδιο το 18χρονο λεβεντόπαιδο, καλές περπατησιές στα γήπεδα του Παραδείσου... Γαία ελαφρά...

ΗΡΑΚΛΗΣ

Η ΠΑΕ Ηρακλής με ιδιαίτερη θλίψη εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήριά της προς την οικογένεια του εκλιπόντος καθώς και στην ομάδα του, τη Βέροια, για την μεγάλη τους απώλεια και τους εύχεται καλή δύναμη και κουράγιο.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Ο Πανθρακικός εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς την ομάδα της Βέροιας και ειδικότερα προς την οικογένεια του Στέλιου Μαρκούση, ο οποίος "έφυγε" από τη ζωή κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης του συλλόγου της Ημαθίας. Καλό παράδεισο Στέλιο.

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΑΪΤΖΊΔΗΣ

Εκφράζω, εκ μέρους όλων των Ημαθιωτών, τα ειλικρινά και θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους οικείους, τους φίλους, καθώς και στην ΠΑΕ Βέροια, του εκλιπόντος νεαρού ποδοσφαιριστή Στέλιου Μαρκούση, που τόσο σύντομα έφυγε από κοντά μας.

Ευχές ο Τριαδικός Θεός να απαλύνει την απώλεια του σε όλους μας και να τον αναπαύσει στα δεξιά Του.

ΑΕ ΑΛΕΞΆΝΔΡΕΙΑΣ 

Η Α.Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ με ιδιαίτερη θλίψη εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήριά της προς την οικογένεια του νεαρού παίκτη της πόλης μας Στέλιου Μαρκούση για την μεγάλη και άδικη απώλεια. Τα πολλά λόγια σε αυτές τις περιπτώσεις περισσεύουν. Ευχόμαστε καλή δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια του και να είναι ελαφρύ το χώμα που θα το σκεπάσει...

ΚΑΠΑ Βέροιας 

Ο Πρόεδρος, το ΔΣ και οι εργαζόμενοι του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας εκφράζουν την βαθιά οδύνη και τα θερμά συλλυπητήρια, στην οικογένεια του Στέλιου Μαρκούση. Η απώλεια αυτή ας είναι η τελευταία μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, εκεί όπου χτίζονται παιδικά όνειρα.
Η δυσάρεστη είδηση για τον τόσο τραγικό και αδόκητο χαμό του νεαρού ποδοσφαιριστή της Κ20 ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ Στέλιου Μαρκούση, γέμισε με θλίψη και πόνο ολόκληρη την κοινωνία του Δήμου Βέροιας.
Καλό παράδεισο Στέλιο.

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΆΝΔΡΕΙΑΣ

O Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αλεξάνδρειας εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου Στέλιου Μαρκούση. Ευχόμαστε ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του. Δύναμη και υπομονή στην οικογένεια του Στέλιου για να παλέψει για το ξαφνικό και τραγικό συμβάν που συγκλονίζει από χτες την τοπική μας κοινωνία.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ

Σύσσωμη η οικογένεια του Φιλίππου Μελίκης εκφράζει την βαθιά της οδύνη και ειλικρινή θλίψη για την απροσδόκητη και άδικη απώλεια του ποδοσφαιριστή της Βέροιας Στέλιου Μαρκούση. Στην οικογένεια του 17χρονου Στέλιου και στην οικογένεια της ΠΑΕ Βέροιας ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο. Καλό Παράδεισο Στέλιο.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

Η Διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας εκφράζει τα θερμά συλληπητήρια στην οικογένεια και στην ΠΑΕ Βέροια, για τον άδικο χαμό του ποδοσφαιριστή Στέλιου Μαρκούση.

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΗΜΑΘΙΑΣ

Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. και τα μέλη του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Ημαθίας εκφράζουν τα πιο θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Βέροια Αστέριου Μαρκούση. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 κ. Γιώργος Χριστοβασίλης, τα μέλη του Δ.Σ., το ποδοσφαιρικό τμήμα και όλοι οι άνθρωποι του ΠΑΣ, συγκλονισμένοι απο τον αναπάντεχο θάνατο του νεαρού τερματοφύλακα Στέλιου Μαρκούση, εκφράζουμε τη θλίψη μας και τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια, τους οικείους και την ομάδα του και ευχόμαστε σε όλους δύναμη και κουράγιο.

ΝΗΡΕΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

Ο ΑΣ Νηρέας Βέροιας εκφράζει την βαθιά του θλίψη για τον αδόκητο χαμό του 18χρονου ποδοσφαιριστή της Κ20 ΠΑΕ Βέροια, Στέλιου Μαρκούση.
Στην οικογένεια του αδικοχαμένου νέου και στην ομάδα της Βέροιας, απευθύνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69