tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Καρυπίδης αντί Αρβανιτίδη στον Άρη

aris

Μόλις δύο μέρες μετά τη γενική συνέλευση, κατά την οποία ο Ερασιτέχνης Άρης έδωσε το χρίσμα στο Νίκο Αρβανιτίδη να "τρέξει" την ομάδα στη Γ' Εθνική, με ανακοίνωσή του το βράδυ της Τετάρτης (9/9) ο ΑΣ Άρης έκανε λόγο για προπηλακισμούς της "ομάδας Αρβανιτίδη", μη επιτρέποντας σε εννέα τακτοποιημένα μέλη να ψηφίσουν, γέρνοντας την πλάστιγγα υπέρ του Αρβανιτίδη.

Μάλιστα αποφάσισε να δώσει την ομάδα στον αντίπαλο του Νίκου Αρβανιτίδη, Θόδωρο Καρυπίδη, ιδοκτήτη της Βέροιας, καταγγέλοντας για απειλές και ρεβανσιστικές τάσεις την πλευρά του πρώτου, ακόμα και κατά τη διάρκεια της ΓΣ. "Ως εκ τούτου ο ΑΣ ΑΡΗΣ δεν αναγνωρίζει καμία ενέργεια που τυχόν θα πράξει η πλευρά Αρβανιτίδη στο εξής ή τυχόν έπραξαν έως σήμερα χωρίς να έχει ενημερωθεί το Δ.Σ. του ΑΣ ΑΡΗΣ" αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ερασιτέχνης.

Είναι αξιοσημείωτο για το "μπάχαλο" που επικράτησε, ότι στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη είχε ανακοινωθεί πως νέος προπονητής αναλαμβάνει ο Ολέγκ Προτασόφ. Λίγο αργότερα και μετά τις ραγδαίες εξελίξεις, η συγκεκριμένη ανακοίνωση "κατέβηκε" και τη θέση της πήρε η ανακοίνωση της διάδοχης κατάστασης.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69