tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Σιόντης: "Η Βέροια έχει ποιότητα"

siontis

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παίκτης της Βέροιας Στέφανος Σιόντης και μίλησε για την ομάδα του, τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και για την εμπλοκή Καρυπίδη στον Άρη.

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Είναι δύσκολο το παιχνίδι σίγουρα. Με συγκέντρωση θα κοιτάξουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.»

Για την κατάσταση της ομάδας: «Όσο περνάει ο χρόνος θα γινόμαστε ακόμα καλύτεροι, η διακοπή μας ωφέλησε.»

Για το ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει νίκη: «Μπορεί ο ΠΑΟΚ να μην έχει νίκη αλλά αυτό δεν έχει σημασία με τους παίκτες που έχει μπορεί να αλλάξει τα πάντα.»

Για τα δυνατά σημεία της Βέροια: «Η ομάδα έχει πολύ καλή ποιότητα με παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.»

Για τον στόχο της Βέροιας: «Όταν φτιάξεις μια καλή ομάδα τότε μόνο προς τα πάνω μπορείς να κοιτάς. Σίγουρα η ομάδα έχει την ποιότητα να κοιτάξει παραπάνω από την απλή παραμονή στην κατηγορία.»

Για την εμπλοκή Καρυπίδη στον Άρη και τις μεταγραφές: «Η Βέροια είναι μια τακτοποιημένη ομάδα, δεν πρέπει να μας επηρεάζει αυτό γιατί μόνο κακό θα μας κάνει. Δεν συμβαίνει συχνά αυτό αλλά όλα έγιναν πολύ γρήγορα.»

Για το αν του ζήτησε ο Καρυπίδης να πάει και αυτός στον Άρη: «Όχι δεν έγινε καμιά τέτοια συζήτηση. Ο Άρης είναι πολύ μεγάλη ομάδα σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται.»

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69