tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Περίπατος του ΠΑΟΚ στην Βέροια (φωτογραφίες)

veroia - paok 1

Εύκολο απόγευμα πέρασε στην Βέροια ο ΠΑΟΚ. Με δυο τέρματα στο πρώτο μέρος κι άλλο ένα στην επανάληψη, έκανε περίπατο απέναντι στην ακίνδυνη Βέροια.

Στο πρώτο μέρος, χωρίς να είναι καλύτερος ο ΠΑΟΚ, έβαλε τις βάσεις της νίκης. Δημιούργησε τρεις ευκαιρίες, σημείωσε δυο γκολ και έγινε το απόλυτο φαβορί για τη νίκη. Σε ένα ματς χωρίς ρυθμό, ο ΠΑΟΚ μετά από καραμπόλα σε πόδια παικτών της Βέροιας, βρέθηκε στο 18' σε θέση βολής και με τον Αθανασιάδη άνοιξε το σκορ. Ο φορ του ΠΑΟΚ έγινε αποδέκτης της μπάλας στο ύψος του πέναλτι και με δυνατό σουτ έγραψε το 0-1.

Στο 25' οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ. Ο Πέλκας πάσαρε όμορφα στην μικρή περιοχή στον Μακ και ο τελευταίος με σουτ σημείωσε το 0-2. Πέλκας και Μακ προσπάθησαν και στο 32' να κάνουν το ίδιο αλλά ο Καντιμοίρης απόκρουσε σε κόρνερ.

Η εικόνα της Βέροιας ενόχλησε τους οπαδούς της Βέροιας μετά το 0-2 και αποδοκίμασαν εν χορώ τον πρόεδρο της Βέροιας Θόδωρο Καρυπίδη. Για να εκτονωθεί η ένταση, χρειάστηκε η παρέμβαση των ανθρώπων της ασφάλειας του γηπέδου (ή του προέδρου).

Στο δεύτερο μέρος η Βέροια μπήκε στο ματς με επιθετικές διαθέσεις (πέρασαν Ιμπραχίμ, Κόλα) και το δίλεπτο στο 48' απείλησε με κεφαλιές να μειώσει. Συγκεκριμένα είχαμε δυο κεφαλιές του Ναζλίδη, μια αποκρούστηκε από τον Όλσεν και μια στο δοκάρι) και μια του Εντζεγκέλε που απόκρουσε ο Όλσεν.

Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΟΚ έψαξε το τρίτο τέρμα. Στο 53' ο Μακ πέρασε όλη την άμυνα της Βέροιας, έκανε το σουτ αλλά ο Καντιμοίρης έδιωξε. Στο 55' όμως ο Τζιόλης έγραψε το 0-3. Ήταν μια φάση διαρκείας, ο Αθανασιάδης έκανε το σουτ, έδιωξαν οι παίκτες της Βέροιας, και ο Τζιόλης με σουτ μέσα από την περιοχή σημείωσε το 0-3.

Εκεί τελείωσε το ματς. Στο 63' ο Γιουσούφ έκανε ένα καλό σουτ, μετά από πάσα του Αμπντούν αλλά ο Όλσεν μπλόκαρε. Στο 72' είχαμε και μια καλή ευκαιρία του ΠΑΟΚ με σουτ του Κίτσιου άουτ, μέσα από την περιοχή. Καλό σουτ του Κίτσιου είχαμε και στο 87' που κατέληξε άουτ.

Διαιτητής: Βοσκάκης (Σταυρουλάκης, Νταλούκας)

ΒΕΡΟΙΑ:(Γεωργιάδης) Καντιμοίρης, Μαλόν, Νάστος, Εντεγκέλε, Μαραγκός, Σιόντης (46' Ιμπραχίμ), Βεργώνης, Μαγέφσκι (46' Κόλα), Ναζλίδης (69' Καϊκούτ),, Αμπτνούν.

ΠΑΟΚ: (Τούντορ) Όλσεν, Βίτορ, Κόστα, Τζαβέλας, Κίτσιου, Λέοβατς (46' Κωνσνταντίνου), Τζιόλης, Πέλκας, Κάτσε (73' Σάμπο), Μακ, Αθανασιάδης (57' Μπερμπάντοφ).

{globalflash.gallery 94}

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69