tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βέροια: Κόντρα στην ΑΕΚ για την πρώτη εντός έδρας νίκη

veroia - paok 1

Την πρώτη της εντός έδρας νίκη θα αναζητήσει, στο ματς που ολοκληρώνει την 5η αγωνιστική, απέναντι στην ΑΕΚ η Βέροια. Η ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη έχει μόνο μια νίκη σε τέσσερα ματς, στην Κομοτηνή, και στο τρίτο της εντός έδρας ματς θα κυνηγήσει το «τρίποντο» για να σηκωθεί ψηλότερα στην βαθμολογία.

Αγωνιστικά, ο Γιώργος Γεωργιάδης δεν έχει μαζί του τον Ιμπραϊμ, που ταλαιπωρείται από πρόβλημα στους προσαγωγούς αλλά και τους Γιουσούφ, Μελικιώτη, Καλί και Μπαλάφα που βρίσκονται σε στάδιο αποθεραπείας. Μετά την Κυριακάτικη προπόνηση της "Βασίλισσας του Βορρά" στο Αθλητικό Κέντρο Ταγαροχωρίου, ανακοινώθηκε η αποστολή της ομάδας. Η αποστολή απόψε θα καταλύσει σε ξενοδοχείο και απαρτίζεται από τους εξής 18 ποδοσφαιριστές: Καντιμοίρης Γιώργος, Jonathan Lopez, Malon Aragones Ivan, Νάστος Βαγγέλης, Μαραγκός Στέλιος, Edjenguele William, Βεργώνης Αλέξανδρος, Σιόντης Στέφανος, Abdoun Djamal, Majewski Radoslaw, Merebashvili Giorgi, Ναζλίδης Θωμάς, Kola Rodgers, Γιαννούλης Δημήτρης, Dolce Neto, Kajkut Sasa, Γεωργιάδης Γιώργος, Πούγγουρας Αχιλλέας.

Η αποστολή της ΑΕΚ
Ο Πορτογάλος μέσος Αντρέ Σιμόες συμμετείχε κανονικά και χωρίς πρόβλημα στην τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ και ο Δέλλας τον συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή για την Βέροια. Κατά τα άλλα, ο Δέλλας δεν έκανε εκπλήξεις στις επιλογές του. Επί της ουσίας η αποστολή για την Βέροια, είναι ίδια μ" εκείνη της Τούμπας. Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους: Μπαρόχα, Ανέστη, Σοϊλέδη, Αρθο, Λαμπρόπουλο, Γκάλο, Ντίντακ, Κολοβέτσιο, Τζανετόπουλο, Κορδέρο, Σιμόες, Βάργκας, Γιόχανσον, Μάνταλο, Ανάκογλου, Πλατέλλα, Μπαρμπόσα, Αραβίδη, Κρισάντους, Μπουονανότε.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69