tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συνέχεια στα εκτός έδρας θετικά αποτελέσματα θέλει η Βέροια - Η αποστολή για Μυτιλήνη

Veria prop

Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα θα επιδιώξει στην Μυτιλήνη η Βέροια. Την Κυριακή το απόγευμα, στις 6.15μμ, θα αντιμετωπίσει την τοπική Καλλονή και θέλει να συνεχίσει την καλή φετινή παράδοση που την θέλει να παίρνει αποτελέσματα εκτός έδρας. Αγωνιστικά, στην διάθεση του προπονητή Γιώργου Γεωργιάδη δεν είναι οι Γιουσούφ και Ιμπραϊμ που ακολουθούν ακόμη πρόγραμμα αποθεραπείας και φυσικά οι Καλί, Μπαλάφας για τους ίδιους λόγους. Αντίθετα κανονικά συμπεριλήφθησαν στην αποστολή οι Ναζλίδης, Πούγγουρας που είχαν προβλήματα τις προηγούμενες ημέρες.

 

Η αποστολή

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Βέροιας για το ματς με την Καλλονή στην Μυτιλήνη. Μέρα το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή της ομάδας. Η αποστολή θα ταξιδέψει σήμερα το απόγευμα αεροπορικώς για τη Μυτιλήνη και απαρτίζεται από τους εξής 19 ποδοσφαιριστές:

Καντιμοίρης Γιώργος, Λόπεζ Τζόναθαν, Μαλόν Ιβάν, Νάστος Βαγγέλης, Μαραγκός Στέλιος, Εντζεγκέλε Γουίλιαμ, Όσοϊτς Μπράνκο, Βεργώνης Αλέξανδρος, Σιόντης Στέφανος, Αμπντούν Τζαμάλ, Μαγέφσκι Ράντοσλαβ, Μερεμπασβίλι Γκιόργι, Ναζλίδης Θωμάς, Κόλα Ρότζερς, Γιαννούλης Δημήτρης, Νέτο Ντόλτσε, Καϊκούτ Σάσα, Γεωργιάδης Γιώργος, Πούγγουρας Αχιλλέας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69