tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Γεωργιάδης: "Ήταν μια σημαντική νίκη" - Θεοδωρίδης: "Δεν μετουσιώσαμε τις ευκαιρίες σε γκολ"

georgiadis kalloni

Και ικανή αλλά και τυχερή ήταν η Βέροια που έφυγε με το 0-1 από τη Λέσβο κόντρα στην Καλλονή, όπως ανέφερε ο Γιώργος Γεωργιάδης στη συνέντευξη Τύπου. «Ίσως είναι και λίγο άδικο» σχολίασε ο Θαλής Θεοδωρίδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Γεωργιάδη: «Ήταν μια πολλή σημαντική νίκη για εμάς. Δεν ξεκινήσαμε καλά, ήμασταν νευρικοί χωρίς αυτοπεποίθηση. Δώσαμε την κατοχή στην Καλλονή που είχε μερικές καλές ευκαιρίες στο α' μέρος. Στο β' είχαμε καθολική υπεροχή, κρατήσαμε τη μπάλα στα πόδια μας, κάναμε επιθέσεις. Δεν φτιάξαμε πολλές ευκαιρίες, πιέσαμε όμως και μπορούμε να πούμε πως η ικανότητα των παικτών μας και η τύχη μας έδωσαν τη νίκη. Πρέπει να αρχίσουμε να παίρνουμε βαθμούς και μακριά από την έδρα μας».

Αναλυτικά οι δηλώσεις Θεοδωρίδη: «Ήταν ένα παιχνίδι δύσκολο γιατί η Βέροια είναι πολλή καλή ομάδα. Είχαμε σχεδιάσει να αντιμετωπίσουμε την πολλή καλή μετάβαση που έχει από το κέντρο και μπροστά. Το είχαμε καταφέρει στο μεγαλύτερο διάστημα αλλά σταθήκαμε άτυχοι στη φάση του πέναλτι. Ίσως είναι και λίγο άδικο. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, μπήκαμε δυνατά, προσπαθήσαμε να επιβάλλουμε το ρυθμό μας, δεν μετουσιώσαμε τις ευκαιρίες σε γκολ. Φτιάξαμε φάσεις στο β' ημίχρονο αλλά ήμασταν άτυχοι. Πρέπει να δουλέψουμε στη διακοπή και να προετοιμαστούμε για τη συνέχεια που είναι πολλή δύσκολη».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69