tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Φιλική ήττα της Βέροιας απο την Λάρισσα

veria pas kalts

Φιλική ήττα με 0-1 γνώρισε από την Λάρισα η Βέροια. Το ματς κρίθηκε με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι των Λαρισσαίων στο Β' μέρος.

 Στο πρώτο μέρος η Βέροια ήταν πιο δραστήρια και είχε περισσότερες απειλές όπως τα σουτ των Μάνου και Μπεν στο 3' και το 14' που έφυγαν άουτ, το φάουλ του Μπαργκάν στο 35' που κατέληξε κόρνερ αλλά και οι ευκαιρίες του Ξανθιώτη επιθετικού που αποκρούστηκαν στο 40' και το 42'.

Απο την άλλη, η Λάρισα έφτασε κοντά στο γκολ στο 38' όταν ο Βερντού σούταρε λίγο άουτ μετά απο λάθος έξοδο του Καντιμοίρη και στο 45' πάλι με τον ίδιο παίκτη αλλά την κεφαλιά του απόκρουσε ο τερματοφύλακας της Βέροιας.

Στο Β´ μέρος η Βέροια εχασε μεγάλη ευκαιρία με τετ α τετ του Μανου στο 50' και με πλασέ του Μπεν στο επόμενο λεπτό που κατέληξε αουτ.

Η Λάρισα σημείωσε το νικητήριο τέρμα με πέναλτι του Πινδώνη στο 65' , μετά από ανατροπή του από τον Όστοϊτς. Το ματς ολοκληρώθηκε στο 84' εξαιτίας προβλήματος στους προβολείς του γηπέδου.

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Μαλόν (58' Κατσούλης), Αμαραντίδης (58' Ουνγιαλίδης), Καλί (58' Βέρτζος), Όστοϊτς, Βεργώνης, Βάσκες (69' Παπαδόπουλος), Παυλίδης (69' Χάσελμπαϊνκ), Μπαργκαν (69' Ντόγος), Μπεν, Μάνος (58' Σέντρικ).

ΛΑΡΙΣΑ: Αποστολίδης (46' Αθανασόπουλος), Κάστελς (46' Εσπιν), Σαρακατσάνος (46' Μελισσας), Κοντοδήμος (46' Κουρτεσιώτης), Νεμπεγλέρας (46' Καρανίκας), Τζούνιορ (46' Τσεμπερίδης), Περίκο (46' Πινδώνης), Στεφανίδης (46' Φορνέρ), Τσιλιγκίρης (46' Μπλέντι), Μουλόπουλος (46' Σουάνης), Βερντού (46' Γκούρτσας).

Διαιτητές: Μαλούτας, Καραγκιοζόπουλος, Παρασίου - Βρέσκας (Ημαθίας

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69