tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κοιτάζει τον Γερμανό Μπάστιανς η Βέροια

felix bastians

Σε μία ακόμα μεταγραφή φαίνεται πως σκοπεύει να προχωρήσει η Βέροια. Η «βασίλισσα του Βορρά» έχει θέσει σε εφαρμογή το ισπανικό μοντέλο υπό την αιγίδα του Χοσέ Γκρανέρο, ωστόσο οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν ψαχτεί και σ' άλλες χώρες.

Έτσι, το γερμανικό περιοδικό Kicker θέλει την ομάδα της Ημαθίας να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Φέλιξ Μπάστιανς. Ο λόγος για τον 26χρονο Γερμανό στόπερ, ο οποίος ανήκει στη Χέρτα, όπου δεν υπολογίζεται, με το εν λόγω δημοσίευμα να κάνει λόγο για έντονο ενδιαφέρον της Βέροιας.

Το who is who

Ο Φέλιξ Μπάστιανς γεννήθηκε στις 9 Μαΐου 1988 στην πόλη Μπόχουμ της Γερμανίας. Πέρασε και από τις ακαδημίες της ομώνυμης ομάδας, αλλά και από αυτές της Ντόρτμουντ, ενώ το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το υπέγραψε με την αγγλική Νότιγχαμ Φόρεστ το 2005.

Ακολούθησαν οι δανεισμοί σε ομάδες μικρών κατηγοριών του νησιού και το 2008 πήγε στην Ελβετία και στη Γιουνγκ Μπόις.

Ένα χρόνο αργότερα επαναπατρίστηκε για λογαριασμό της Φράιμπουργκ, με τη Χέρτα να τον αποκτά τον Ιανουάριο του 2012. Πέρυσι το καλοκαίρι παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στην Μπόχουμ, με τη φανέλα της οποίας είχε 13 εμφανίσεις, ενώ είναι και διεθνείς με τις μικρές Εθνικές ομάδες της Γερμανίας

πηγή: www.gazzeta.gr 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69