tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τι δήλωσαν για το Βέροια - Κέρκυρα οι Κάμπορα, Καντιμοίρης

Campora

Οι παίκτες της Βέροιας, Κάμπορα και Καντιμοίρης ανέφεραν ότι η ομάδα τους είχε την ψυχραιμία να ανατρέψει ένα δύσκολο ματς, σε δηλώσεις τους στην κάμερα του Novasports μετά το παιχνίδι με την Κέρκυρα.

Αναλυτικά όσα είπαν:

Κάμπορα: «Η ανάμνηση που έχω από το πρώτο μου πέρασμα ήταν πολύ καλή. Έχουν περάσει πολλά χρόνια όμως. Θα ήθελα να έχω σκοράρει νωρίτερα, η ομάδα χρειάζεται τα γκολ, έχουμε αρκετούς σκόρερ στην ομάδα και αυτό είναι καλό. Δεν μπήκαμε καλά και έτσι δεχτήκαμε γκολ πολύ νωρίς αλλά μπορέσαμε και ανατρέψαμε το αποτέλεσμα».

Καντιμοίρης: «Δεν το περιμέναμε να έχουμε τρία στα τρία και βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ήταν ένα σοκ το γρήγορο γκολ αλλά δεν το βάλαμε κάτω αλλά προσπαθήσαμε πολύ και καταφέραμε να γυρίσουμε ένα πολύ δύσκολο ματς. Υπάρχει ποιότητα στο φετινό ρόστερ οπότε πήραμε έστω και δύσκολα τη νίκη. Το άγχος θα υπάρχει πάντα αλλά αυτή τη στιγμή βαδίζουμε πιο καλά ψυχολογικά. Ωστόσο βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα πάμε στο επόμενο να πολεμήσουμε για τη νίκη».

Τι δήλωσαν Κοντός και Ανδρεόπουλος

Οι παίκτες της Κέρκυρας, Κοντός και Ανδρεόπουλος τόνισαν ότι η ομάδα τους βρέθηκε σε δύσκολη μέρα και γι' αυτό επήλθε η ήττα, σε δηλώσεις τους μετά την αναμέτρηση με τη Βέροια στην κάμερα του Novasports.

Αναλυτικά όσα είπαν:

Κοντός: «ήρθαμε στο παιχνίδι για να πάρουμε βαθμούς, προηγηθήκαμε νωρίς αλλά οι ψυχολογίες αντιστράφηκαν με την ισοφάριση. Πλέον κοιτάμε το επόμενο ματς με τα Γιάννενα. Μπορούσαμε στο δεύτερο να ανταποκριθούμε καλύτερα, στο δεύτερο γκολ αδρανήσαμε αλλά πλέον κοιτάμε το επόμενο ματς. Δεν μας έχει επηρεάσει το ότι παίξαμε εκτός έδρας, προσπαθούμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε από κάθε παιχνίδι».

Ανδρεόπουλος: «Ήταν ένα κακό παιχνίδι, δεν παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο. Προηγηθήκαμε νωρίς, αλλά δεν ήμασταν σε καλή μέρα. Δείξαμε όμως ότι μπορούσαμε να ανταποκριθούμε. Συνεχίζουμε και πλέον κοιτάμε το ματς με τα Γιάννενα. Έχουμε μια καλή ομάδα, δουλεύουμε αρκετά και εμείς πρέπει να αποδείξουμε ότι αξίζουμε. Πιστεύω πως ήμασταν σε κακή μέρα αλλά δείξαμε ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε αποτελέσματα εκτός έδρας».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69