tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με βαριά καμπάνα απειλείται ο Καρντόσο

veria kerkira vaskes cardoso

Πειθαρχική δίωξη σε βάρος του Οράσιο Καρντόσο και της ΠΑΕ Κέρκυρα, άσκησε την Δευτέρα 15/9 ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, με αφορμή την καταγγελλόμενη –από την πλευρά της Βέροιας- ρατσιστική συμπεριφορά του παίκτη κατά του Ντουμίτρου στο μεταξύ τους ματς για την 3η αγωνιστική της Super League.

Λίγες ώρες μετά τη νίκη επί της Κέρκυρας (2-1), οι ποδοσφαιριστές της Βέροιας με ανακοίνωσή τους κατήγγειλαν τον μέσο των Φαιάκων, Οράσιο Καρντόσο, για ρατσιστική συμπεριφορά κατά την διάρκεια της αναμέτρησης και συγκεκριμένα για συνεχείς ρατσιστικές εκφράσεις κατά του ποδοσφαιριστή Ντουμίτρου.

Βάσει αυτής της καταγγελίας, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, Παναγιώτης Καρράς άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του Καρντόσο και της ΠΑΕ Κέρκυρα.

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να κληθεί σε απολογία από την πειθαρχική επιτροπή της Super League και απειλείται (βάσει του άρθρου 27 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ) με ποινή αποκλεισμού τουλάχιστον 5 αγωνιστικών και πρόστιμο τουλάχιστον 12.000 ευρώ, ενώ η Κέρκυρα με πρόστιμο από 20.000 έως 80.000 ευρώ.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69