tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ακίνδυνη στα Γιάννενα η Βέροια υπέστη άλλη μια ήττα

Την ήττα με 2-0 γνώρισε η Βέροια στα Γιάννενα. Στο πρώτο μέρος, ο ΠΑΣ προηγήθηκε λίγο πριν το ημίχρονο ενώ δημιούργησε και άλλες ευκαιρίες για γκολ. Η Βέροια από την άλλη είχε αρκετές αδυναμίες και ήταν εντελώς ακίνδυνη επιθετικά. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι, εκτός από την αριθμητική ισορροπία των δυο ομάδων. Οι γηπεδούχοι έχοντας τον απόλυτο έλεγχο, σημείωσαν άλλο ένα τέρμα στις καθυστερήσεις και πήραν τη νίκη.

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν ανοιχτό αλλά ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ κακός και δυσκόλεψε τις κινήσεις των ποδοσφαιριστών. Η Βέροια ήταν ακίνδυνη επιθετικά σε αντίθεση με τον ΠΑΣ που δημιούργησε αρκετές απειλές και έφτασε στο γκολ.

Στο 6' ο Κοζορώνη εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, η μπάλα έσκασε στο έδαφος και ο Λόπεθ έδιωξε σε κόρνερ. Στο 7' στην εκτέλεση του κόρνερ, πάλι ο Κοζορώνης, από τα δεξιά, η άμυνας της Βέροιας δεν μπόρεσε να διώξει, ο Λίλα έκανε το σουτ από καλή θέση, η μπάλα όμως πέρασε πάνω από το δοκάρι.

Στο 13' σε αντεπίθεση του ΠΑΣ, ο Ζάιρο γύρισε από δεξιά, ο Κόντε έκανε το πλασέ στην κίνηση, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Στο 19' ο Ζάιρο μπήκε στην περιοχή από δεξιά, επιχείρησε το βολέ, ο Λόπεθ με τη βοήθεια του δοκαριού του έβγαλε την μπάλα κόρνερ.

Στο 27' ο Μπουκουβάλας έκανε κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι

Στο 39’ ο ΠΑΣ άνοιξε το σκορ. Ο Κούτρης έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, ο Κόντε στα δεξιά της μικρής περιοχής με κεφαλιά νίκησε τον Λόπεθ.

Στο δεύτερο μέρος, ο Θωμάς Γράφας έριξε στην μάχη τον Βασιλαντωνόπουλος για να τονώσει την επιθετική του γραμμή ενώ ο ΠΑΣ μπήκε με φούρια για το δεύτερο τέρμα.

Οι γηπεδούχοι από τα πρώτα λεπτά έψαξαν το γκολ. Στο 47' γυριστό σουτ του Κόντε από το ημικύκλιο, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Στο 48' σέντρα Κόντε, προβολή του Γιάκου από πολύ κοντά, ο Λόπεθ εκπληκτικά με τα ένα χέρι ενστικτωδώς πάνω στη γραμμή έδιωξε σε κόρνερ. Στο 53' κεφαλιά του Κόντε από το ύψος του πέναλτι, ο Λόπεθ μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.

Στο 59’ τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για την Βέροια. Ο Καπετάνος ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μιχαήλ, ο παίκτης του ΠΑΣ «στόλισε» με....γαλλικά τον φορ της Βέροιας και ο επιθετικός της Βέροιας γύρισε και τον χτύπησε με το κεφάλι. Ο διαιτητής έδειξε αμέσως την κόκκινα κάρτα στον Καπετάνο και η Βέροια έμεινε με δέκα παίκτες..

Μετά την αποβολή του Καπετάνου, ο Θωμάς Γράφας έριξε στο ματς τον Μελικιώτη, όμως η Βέροια, χωρίς ξεκάθαρο σκεπτικό ανάπτυξης συνέχισε να είναι ακίνδυνη επιθετικά και ο ΠΑΣ, έχοντας και το αριθμητικό πλεονέκτημα, συνέχισε να έχει τον έλεγχο.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο τεχνικός της Βέροιας πέρασε στο ματς τον Βίτι στην θέση του Σισοκό για να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την επιθετική του γραμμή.

Η Βέροια δεν απείλησε και ο ΠΑΣ στις καθυστερήσεις με ωραίο σουτ του Κοζορώνη έγραψε το 2-0.

ΠΑΣ Γιαννινα (Πετράκης): Περιστερίδης, Μπουκουβάλας, Κούτρης, Μιχαήλ, Μπέριος, Τζημόπουλος, Λίλα, Γιάκος (66’ Γιάκος), Ζάιρο (87’ Γαρουφαλιάς), Κοζορώνης, Κόντε (81’ Μαμπουλού).

Βέροια (Γράφας): Λόπεθ, Καλί, Σισοκό (82’ Βίτι), Μαλόν, Ασίγκμπα, Μπαλάφας, Αρτσε, Χαροντάκης (46’ Βασιλαντωνόπουλος), Σαρπόνγκ, Σισίνιο (66’ Μελικιώτης), Καπετάνος.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69