tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Γράφας: "Η Βέροια τις ευκαιρίες, ο Αιγινιακός το γκολ" - Αμανατίδης: "Ήμασταν συγκεντρωμένοι"

Η Βέροια είχε τις ευκαιρίες αλλά ο Αιγινιακός σκόραρε και πήρε τη νίκη σύμφωνα με τον προπονητή της Βέροιας Θωμά Γράφα. "Θέλαμε να κερδίσουμε. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, είχαμε ευκαιρίες και έπρεπε να τελειώσουμε εκεί το ματς. Στο δεύτερο ημίχρονο πήγαμε να πάρουμε το αποτέλεσμα, ρισκάραμε παραπάνω και από ένα λάθος μας ο Αιγινιακός έφτασε στο γκολ. Η Βέροια είχε τις ευκαιρίες, ο Αιγινιακός έκανε το γκολ".

 

Σε ερώτηση για την αλλαγή του Άρτσε απάντησε: "Το Σάββατο έχουμε κρίσιμο ματς. Έπρεπε να πάρει ανάσες. Μας ενδιαφέρει περισσότερο το ματς του Σαββάτου. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλαμε σήμερα τη νίκη".

Για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας: "Έχω πλάνο και δεν θα παρεκκλίνω από αυτό. Τις αποφάσεις τις παίρνει ο προπονητής. Όσο είμαι εγώ εδώ, εγώ θα παίρνω τις αποφάσεις".

Για τις επιμονή του στην χρησιμοποίηση Χαροντάκης: "Ο Χαροντάκης βάλλεται. Είναι 20χρονο παιδί. Θα μπορούσε να είναι παιδί μας".

Ο Περικλής Αμανατίδης

Ο τεχνικός του Αιγινιακού Περικλής Αμανατίδης σημείωσε: "Κρατάμε την προσπάθεια. Ήμασταν συγκεντρωμένοι στο ματς. Στο πρώτο ημίχρονο η Βέροια είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και τις ευκαιρίες για γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο βρήκαμε περισσότερους χώρους, έχουμε καλούς παίκτες στην αντεπίθεση και φτάσαμε στο γκολ. Ξέρουμε να το παίζουμε αυτό το παιχνίδι".

Οι παίκτες

Εκ μέρους των παικτών της Βέροιας ο Βασιλαντωνόπουλος σημείωσε: "Προσπαθήσαμε αλλά το αποτέλεσμα δεν ήρθε. Δεν βάλαμε γκολ. Το επόμενο ματς είναι κοντά. Από αύριο θα πρέπει να ασχοληθούμε με το ματς του Σαββάτου που είναι πολύ σημαντικό. Μας στεναχωρεί το άσχημο αποτέλεσμα αλλά δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτό". Ο Κιζερίδης του Αιγινιακού σημείωσε: "Η Βέροια είναι ποιοτική και καλύτερη ομάδα. Εμείς μείναμε προσηλωμένοι στον στόχο μας και πήραμε το ματς".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69