tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βέροια: Εννέα ματς, δύο γκολ, καμία νίκη με Γράφα

Οι αποδοκιμασίες των φιλάθλων της Βέροιας εις βάρος του προπονητή Γράφα και του ποδοσφαιριστή Χαροντάκη βρέθηκαν στο επίκεντρο τόσο μετά το ματς κυπέλλου με τον Αιγινιακό όσο και μετά τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό. Οι αποδοκιμασίες αυτές ήταν η μια μορφή διαμαρτυρίας των φιλάθλων ενώ η άλλη (αυτή που επέλεξαν οι περισσότεροι φίλοι της «Βασίλισσας») ήταν οι άδειες κερκίδες.

Γιατί ο κόσμος της Βέροιας έκοψε το γήπεδο ή γιατί υπάρχει μια μικρή μερίδα που «κράζει» άσχημα προπονητή και παίκτη; Γιατί πολύ απλά υπάρχει ένα μεγάλο αγωνιστικό πρόβλημα. Η Βέροια παρότι έχει εξαιρετικό υλικό δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο, δεν παίρνει αποτελέσματα και με αυτό τον ρυθμό οδεύει αργά και βασανιστικά προς την Β’ εθνική.

Ας εστιάσουμε την κριτική μας καθαρά στο αγωνιστικό κομμάτι. Η Βέροια με τον Θωμά Γράφα στον πάγκο της δεν ξέρει τι θα πει νίκη σε 9 ματς (7 πρωτάθλημα, 2 κύπελλο). Και πώς να φτάσει στη νίκη όταν σε 9 ματς έχει μόλις δυο γκολ. Από τα εννέα ματς που έδωσε με τον Γράφα η Βέροια μόλις στα 2 (με Αιγινιακό και Παναιτωλικό) απείλησε τον αντίπαλο. Στα άλλα επτά ήταν ακίνδυνη για τον αντίπαλο, ακόμη και σε αυτά που «τσίμπησε» βαθμό. Αν μείνουμε λίγο παραπάνω στους αριθμούς διαπιστώνουμε ότι η επίθεση της Βέροιας είναι η χειρότερη στην κατηγορία, αφού ακόμη και ο ουραγός Ηρακλής έχει περισσότερα γκολ.

Για να ανατραπεί αυτή η κατάσταση και να μπει η ομάδα σε τροχιά ανάκαμψης, χρειάζεται καταρχήν ο προπονητής να μπορεί να εμπνεύσει τους παίκτες. Μέχρι σήμερα ο τεχνικός της Βέροιας δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των παικτών του κι ας υποστηρίζει ο ίδιος ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα ανάμεσα σε αυτόν και τους αθλητές. Δεύτερον να δουλευτεί περισσότερο το επιθετικό κομμάτι ώστε η ομάδα να αποκτήσει αυτοματισμούς και συνεργασίες που θα την οδηγούν σε φάσεις εκτέλεσης. Το υλικό για να επιτευχθούν αυτά υπάρχει, το θέμα είναι αν ο προπονητής μπορεί να τα υλοποιήσει.

ΥΓ 1 Ο προπονητής της Βέροιας Θωμάς Γράφας υποστήριξε μετά το ματς με τον Παναιτωλικό ότι η εμφάνιση της Βέροιας ήταν συνέχεια αυτής του Αιγινιακού εννοώντας ότι η επιθετική γραμμή αρχίζει να βρίσκει ρυθμό και να απειλεί τον αντίπαλο. Το σημαντικό είναι η Βέροια και στα επόμενα ματς να παίξει 11 εναντίον 11 κι όχι με παίκτη λιγότερο (όσοι την παρακολουθούν καταλαβαίνουν) για να μπορέσει να βρεθεί σε τροχιά ανάκαμψης.

ΥΓ 2 Ας επικρατήσει η ψυχραιμία και ας πέσουν οι τόνοι τόσο από την πλευρά των φιλάθλων όσο και από την πλευρά των διοικούντων.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69