tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βέροια: Ή αλλάζει ή βουλιάζει - Μισή ντουζίνα μεταγραφές τις επόμενες ημέρες

Ολοκληρώθηκε η αγωνιστική δράση των ομάδων Superleague πριν την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων. Η πολυπόθητη ανάκαμψη της Βέροιας όχι μόνο δεν ήρθε αλλά η ομάδα μπορεί να πει κανείς ότι βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και μπροστά στο κρισιμότερο σταυροδρόμι της φετινής χρονιάς. Οι αποφάσεις που καλείται να πάρει η διοίκηση της Βέροιας αυτή την περίοδο είναι τόσο κρίσιμες αφού από αυτές θα εξαρτηθεί το αν η ομάδα παλέψει για την σωτηρία της ή αν θα πάρει πολύ νωρίς την άγουσα για την Β' Εθνική.

Με τον σημερινό τεχνικό της, τον Θωμά Γράφα, η Βέροια έχει απογοητεύσει με τις επιδόσεις της. Έχει δώσει 9 ματς πρωταθλήματος και 3 κυπέλλου και δεν έχει κερδίσει κανένα, είτε παίζοντας με δύσκολους αντιπάλους είτε με εύκολους. Έχει σημειώσει μόλις δυο γκολ στα 12 παιχνίδια και το χειρότερο από όλα είναι ότι παρουσιάζει μεγάλη υστέρηση στην δημιουργία φάσεων εντός της αντίπαλης περιοχής. Σε αυτό, εκτός από τον τρόπο παιχνιδιού, προσθέστε και τα λάθη στην διαχείριση υλικού που έγιναν και δεν επέτρεψαν σε αρκετές περιπτώσεις την ομάδα να έχει καλύτερη παρουσία.

Συνήθως, σε τέτοιες περιπτώσεις, παντού στον κόσμο, αλλάζει ο προπονητής. Οι διοικήσεις αναζητούν έναν εγνωσμένης αξίας τεχνικό κι όχι μικρότερης κατηγορίας (το φετινό πείραμα με προπονητές Β' εθνικής απέτυχε) για να αλλάξουν το κλίμα στα αποδυτήρια και με 2-3 προσθήκες επιχειρούν να ανακάμψουν.

Στην Βέροια, οι διοικούντες τον σύλλογο, επιχειρούν το αντίστροφο. Στηρίζουν τον προπονητή και θα προχωρήσουν σε αλλαγές σημαντικού αριθμού παικτών, είτε γιατί κρίθηκε από την τεχνική ηγεσία δεν μπορούν να προσφέρουν είτε γιατί οι κάποιοι δεν επιθυμούν να μείνουν με τις υπάρχουσες προϋποθέσεις.

Ο προπονητής της Βέροιας πριν λίγο καιρό δήλωσε ότι ο αριθμός των μεταγραφών δεν θα φτάσει τις δέκα, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι τις επόμενες ημέρες τουλάχιστον έξι νέοι παίκτες θα έρθουν στην πρωτεύουσα της Ημαθίας. Μάλιστα αν οι αποχωρήσεις παικτών είναι πολλές, ίσως η Βέροια χρειαστεί να προχωρήσει και σε περισσότερες μεταγραφές.

Αυτό που πρέπει να τονιστεί είναι ότι ο Γενάρης δεν προσφέρετε για πολλές μεταγραφές. Είναι μήνας διορθωτικών κινήσεων κι όχι δημιουργίας νέας ομάδας διότι τα χρονικά περιθώρια είναι πολύ στενά και μέχρι να γίνουν σύνολο και να αποδώσουν οι νέοι με αυτούς που θα μείνουν, το...τρένο θα έχει χαθεί.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69