tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα με Βέροια ο Ολυμπιακός

olimpiakos lato-2630 1

Το πρωί της Παρασκευής διεξήχθη η τελευταία προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, πριν την αναμέτρηση του Σαββάτου με αντίπαλο τη Βέροια, στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Αγωνιστικά προβλήματα υπάρχουν ελάχιστα, με τον Ντοσεβί να κάνει θεραπεία και τον Σαλίνο το ίδιο, ενώ πρόγραμμα συντήρησης και αποφόρτισης έκανε ο Γιάννης Μανιάτης.

Οι «ερυθρόλευκοι» άρχισαν με ασκήσεις κατοχής και πίεσης προς τον αντίπαλο, ενώ παράλληλα, δούλευαν επάνω στην κυκλοφορία της μπάλας και το γρήγορο passing game. Στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις τακτικής, ενώ ολοκλήρωσαν με δίτερμα, σε χώρο ίσο με τα 3/4 του γηπέδου. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης αρκετοί ποδοσφαιριστές έμειναν στον αγωνιστικό χώρο και επιδόθηκαν σε εκτελέσεις φάουλ και σουτ προς την εστία από διάφορες «γωνίες» και θέσεις.

Κόντρα στην ομάδα της Ημαθίας, ο προπονητής του Ολυμπιακού υπολογίζει στους Ρομπέρτο, Μέγιερι, Ελαμπντελαουί, Μαζουάκου, Γιαννούλη, Σιόβα, Αμπιντάλ, Μποτία, Αυλωνίτη, Εντινγκά, Μπουχαλάκη, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Φουστέρ, Ντομίνγκες, Γκαζαριάν, Ντουρμάζ, Αφελάι, Μπενίτες, Διαμαντάκο, Μήτρογλου, Φορτούνη. Από αυτούς θα καοπούν τέσσερις για τη 18αδα του αγώνα.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69