tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δοκιμάζει τον Χαλιφά Σουλέ η Βέροια

Τον 26χρονο μεσοεπιθετικό από τις Κομόρες, Χαλιφά Σουλέ, ο οποίος είχε έρθει για τον ΟΦΗ, δοκιμάζει η Βέροια. Ο παίκτης είναι γεννημένος στις 12 Νοεμβρίου 1990 (έχει ύψος 1.72) και από το 2012 έπαιζε στην γαλλική Beziers, πριν έρθει στον ΟΦΗ, είναι 8 φορές διεθνής με τις Κομόρες, όπου έχει συμπαίκτη τον Μοχάμεντ Μπεν, ο οποίος αγωνίζεται πλέον στον Πανιώνιο.

Ο Αφρικανός μέσος είχε έρθει στο Ηράκλειο τον προηγούμενο Σεπτέμβρη μαζί με τον Τζοακίμ Αντουκόρ ωστόσο ένα λάθος που έγινε με την ημερομηνία του δελτίου του, δεν του έδωσε την ευκαιρία να φορέσει την φανέλα του ΟΦΗ σε επίσημο παιχνίδι. Ο Σουλέ αγωνίστηκε μόλις σε ένα φιλικό κόντρα στον Ηρόδοτο ενώ όλο αυτό το χρονικό διάστημα καθόταν στο Ηράκλειο με δικά του έξοδα καθώς ήθελε να προπονείται με την ομάδα ώστε να συντηρείται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Ο Σουλέ ενημερώθηκε ότι δεν θα ενεργοποιηθεί η μεταγραφή του και μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να αποχωρήσει από τον ΟΦΗ.

Επιστροφή στις προπονήσεις 

Εν τω μεταξύ, οι παίκτες της Βέροιας επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά την Χριστουγεννιάτικη άδεια. Απουσίασαν οι Καντιμοίρης, Κάλβο, Βίτι, Σισίνιο (ο τελευταίος θα λύσει την συνεργασία του με την Βέροια) που πήραν μια ημέρα παραπάνω άδεια και ο Σισοκό που είναι τραυματίας. 

Τέλος, από την Βέροια αποχωρεί ο Μεληκιώτης ο οποίος δεν ανανέωσε την συνεργασία του με την Βέροια.

Στην Μπακού ο Ναβαλόφσκι

Ο Ναβαλόφσκι δεν έμεινε πολύ καιρό χωρίς ομάδα. Υπέγραψε και ανακοινώθηκε από τη Νέφτσι Μπακού, στο Αζερμπαϊτζάν.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69