tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πλήρωσε τις αδυναμίες της στην Λάρισα η Βέροια

Τις αδυναμίες της πλήρωσε στην Λάρισα η Βέροια. Ενώ προηγήθηκε με 0-1 και δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα, έχασε με 2-1 από μια μέτρια Λάρισα. Η Βέροια πλήρωσε τις αμυντικές αδυναμίες του Χαροντάκη (ποτέ δεν δικαιολόγησε τις ευκαιρίες που του δόθηκαν) αλλά και την αδυναμία του προπονητή της να διαχειριστεί ένα τέτοιο ματς αλλά και να σταθεί προπονητικά σε αυτό το επίπεδο.

Το πρώτο ημίχρονο με του που ξεκίνησε είχε διακοπή 15 λεπτών λόγω καπνογόνου. Ήταν σε γενικές ένα ματς χωρίς ρυθμό και με λίγες φάσεις στις δυο περιοχές. Η Λάρισα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά μόνο δυο φορές μπήκε με αξιώσεις στην περιοχή του Καντιμοίρη.

Στο 36' ο Ικάουνιεκς βγήκε μόνος του απέναντι στον Καντιμοίρη, αλλά καθυστέρησε και βγήκε πολύ πλάγια όταν προσπάθησε να περάσει τον τερματοφύλακα της Βέροιας με αποτέλεσμα το γύρισμά του να μην βρει συμπαίκτη.

Στο 44' ο Ντέλετιτς από αριστερά έδωσε στον Ντοντό, αυτός επέστρεψε την μπάλα στον συμπαίκτη του όταν αυτός πάτησε περιοχή και αριστερά, αλλά το χαμηλό σουτ κατέληξε στην αγκαλιά του Καντιμοίρη.

Από την άλλη πλευρά η Βέροια προσπάθησε να κρατήσει πίσω το μηδέν και έψαξε στις αντεπιθέσεις τον Κάλβο. Στο 21' σουτ έξω από την περιοχή από τον Κάλβο, έδιωξε σε κόρνερ ο Ξενοδόχοβ.

Στο 45+8 ο Άρτσε από τον άξονα βρήκε στα αριστερά τον Κάλβο, αυτός μπήκε στην περιοχή,, βρήκε χώρο και με σουτ έγραψε το 0-1.

Στο 45+11' η Βέροια άγγιξε το δεύτερο γκολ. Ο Σαρπόνγκ εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, ο Καπετάνος πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας, αλλά δεν μπόρεσε να την βρει σωστά για να κάνει το 0-2.

Στο δεύτερο μέρος ο Τσιώλης έκανε πιο επιθετική την ομάδα ρίχνοντας στο ματς Γκαγιέχο και Κουτσιανικούλη, πίεσε την Βέροια και έφτασε γρήγορα στην ισοφάριση.

Στο 48' δυνατό μακρινό σουτ του Γκαγιέχο, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ! Στο 52' μετά από κόρνερ Ντέλετιτς, έκανε κεφαλιά Ντοντό αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Στο 54' η Λάρισα έφτασε στο 1-1. Ο Ρέντζας βλέποντας τον Χαροντάκη να κάνει άμυνα με τα...μάτια, έκανε την σέντρα από δεξιά και ο Γκαγιέχο ολομόναχος στην καρδιά της άμυνας της Βέροιας έκανε την κεφαλιά και έστειθλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 57' μετά από σέντρα - σουτ Γκαγιέχο, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι, στην επαναφορά ο Κουτσιανικούλης έκανε το σουτ πάνω στον Καντιμοίρη.

Στο 59' η Λάρισα έμεινε με δέκα παίκτες. Ο Ντοντό αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για...ακροβατική βουτιά στην προσπάθειά του να κερδίσει πέναλτι.

Στο 68' η Βέροια είχε την πρώτη της απειλή στο δεύτερο μέρος. Ο Κάλβο έκανε ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Ξενοδόχοφ έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.

Στο 76' η Βέροια είχε δοκάρι. Μετά από γλυκιά σέντρα του Κάλβο, ο Λινάρδος έκανε την κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και έφυγε άουτ.

Στο 82' η Λάρισα πήρε το προβάδισμα. Ο Ναζλίδης ανατράπηκε από τον Χαροντάκη, κέρδισε το πέναλτι και με εύστοχο χτύπημα εκτέλεσε την πρώην ομνάδα του κι έγραψε το 2-1.

Στο 85' ο Άρτσε κέρδισε τις κόντρες και έφυγε μόνος του από δεξιά, μπήκε στην περιοχή, έκανε την σέντρα, ο Καπετάνος δεν άφησε την μπάλα πίσω του για τον αμαρκάριστο Κάλβο, η μπάλα απομακρύνθηκε και έφτασε στον Χαροντάκη, ο οποίος έκανε μακρινό σουτ, άουτ

Διαιτητής: Φωτιάδης (Κωτούλας, Δίπλαρης)

ΑΕΛ (Τσιώλης:) Ξενοδόχοβ, Ρέντζας, Γκόλιας (46' Γκαγιέχο), Φάρκας, Μονιάκης, Μασαλέσα, Φατιόν, Ντοντό, Ναζλίδης (88' Τικό), Ικάουνιεκς (46' Κουτσιανικούλης), Ντέλετιτς.

ΒΕΡΟΙΑ (Γράφας): Καντιμοίρης, Μαλόν (79' Μίλιεβιτς), Ασίγκμπα, Καλί, Χαροντάκης, Λινάρδος, Μπαλάφας, Άρτσε, Σαρπόνγκ (63' Βασιλαντωνόπουλος), Κάλβο, Καπετάνος.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69