tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Αναβλήθηκε το ματς Βέροια - Ηρακλής

Σε αναβολή οδηγήθηκε το ματς της Βέροιας με τον Ηρακλή. Ο διαιτητής Καλογεροπουλος στο ζέσταμα που έκανε διαπίστωσε ότι υπάρχουν πολλά σημεία του γηπέδου με πάγο. Λίγο πριν την έναρξη, έκανε τον τελικό έλεγχο και διαπίστωσε οτι το ματς δεν μπορεί να γίνει.

Οι δυο ομάδες θα παραταχθούν στο γήπεδο αύριο Κυριακή, την ίδια ώρα, 5.15μμ, και αν οι συνθήκες το επιτρέψουν, το ματς θα γίνει. Διαφορετικά θα αναβληθεί οριστικά.

Ο Ηρακλής ήθελε παιχνίδι, η Βέροια αναβολή

Μετά την οριστική αναβολή, ο γενικός αρχηγός του Γηραιού, Αντώνης Κασδοβασίλης, είπε: "Πήρε τους δύο αρχηγούς, Καλί και Μπαρτολίνι, ο διαιτητής (Καλογερόπουλος) περπάτησαν και είδε ότι υπάρχουν σημεία που το έδαφος είναι γλιστερό. Ρωτήθηκε η άποψη των δύο ομάδων. Εμείς θέλαμε να γίνει το ματς, η Βέροια είπε όχι".

Από την πλευρά του ο στόπερ της Βέροιας, Σιρίλ Καλί, ανέφερε: "Η απόφαση έγινε για το καλό των ποδοσφαιριστών, είναι παγωμένα τα πάντα. Δεν είναι οποιοσδήποτε αγώνας, μπορεί να κρίνει την παραμονή κάποιας ομάδας στην κατηγορία, οπότε πρέπει να διεξαχθεί υπό κατάλληλες συνθήκες".

Πώς θα παραταχθούν την Κυριακή

Οι δυο ομάδες θα παραταχθούν την Κυριακή ως εξής:

Διαιτητής: Καλογερόπουλος (Τουμπακάρης, Φωτόπουλος)

ΒΕΡΟΙΑ: (Γράφας) Λόπεζ, Βασιλαντωνόπουλος, Μαλόν, Ασίγκμπα, Μπαλάφας, Καλί, Άρτσε, Μίλιεβιτς, Καπετάνος, Σαρπόγκ.

ΗΡΑΚΛΗΣ: (Παντελίδης) Χουάντερσον, Λεοζίνιο, Στάμου, Ρούσσος, Κούρος, Αγγελόπουλος, Πασάς, Μοντέιρο, Μπαρτολίνι, Λουκίνας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69