tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ορθή η αναβολή για Γράφα - Παντελίδη

Ορθή και απολύτως λογική χαρακτήρισαν την απόφαση του διαιτητή Καλογερόπουλο να αναβάλει ξανά την αναμέτρηση Βέροια – Ηρακλής οι Θωμάς Γράφας και Σάββας Παντελίδης μιλώντας στην κάμερα των καναλιών Novasports.

«Η επίσημη ενημέρωση που έχουμε είναι ότι το παιχνίδι δεν μπορεί να διεξαχθεί λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου. Αυτό που βλέπω και εγώ τώρα είναι ότι η διεξαγωγή του αγώνα κρύβει ίσως κάποιο πρόβλημα με τραυματισμούς. Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή όπως είναι το γήπεδο έχει δίκιο ο διαιτητής με αυτό που αποφασίζει. Την ώρα που ήρθαμε δεν ήταν έτσι ο αγωνιστικός χώρος, αλλά τώρα όσο περνάει η ώρα και πέφτει ο ήλιος γίνεται λίγο επικίνδυνο. Οι παίκτες μας είπαν ότι το γήπεδο σε κάποια σημεία είναι πάρα πολύ σκληρό, δεν μπαίνει η τάπα στον αγωνιστικό χώρο σε κάποια σημεία γλιστράει. Η αναβολή δεν αλλάζει κάτι. Θα προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι. Δεν έχουμε ενημέρωση και δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος να μας ενημερώσει. Νομίζω ότι ο κανονισμός λέει μετά τη δεύτερη αναβολή το ματς πρέπει να οριστεί μετά από τουλάχιστον 15 ημέρες», δήλωσε ο Σάββας Παντελίδης.

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Βέροιας, Θωμάς Γράφας, ανέφερε: «Έχουμε την ίδια ενημέρωση. Νομίζω ότι η απόφαση του διαιτητή είχε πάρα πολύ σωστό σκεπτικό. Το γήπεδο κρύβει πολλούς κινδύνους για τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών και θεωρώ ότι η απόφαση του είναι λογική 100%. Ενώ όταν ήρθαμε το γήπεδο έδειχνε πως θα μπορούσε να διεξαχθεί το ματς, όσο περνάει η ώρα και πέφτει η θερμοκρασία, γυρίζοντας τα παιδιά από την προθέρμανση μου είπαν ότι ήταν πολύ επικίνδυνο για τη σωματική τους ακεραιότητα να γίνει αυτό το παιχνίδι. Δεν αλλάζει κάτι στον προγραμματισμό μας η αναβολή. Αυτό το ματς θα πάει πιο πίσω και θα προετοιμαστούμε για το επόμενο. Ούτε εγώ έχω κάποια ενημέρωση για το πότε θα γίνει το παιχνίδι, περιμένουν τη διοργανώτρια».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69