tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μπορούσε τη νίκη, πήρε την ισοπαλία η Βέροια στο Καυτατζόγλειο

Τον βαθμό της ισοπαλίας πήρε στο Καυτατζόγλειο η Βέροια. Αν και καλύτερη, αν και ήταν πιο κοντά στη νίκη, έμεινε στο 1-1 με τον Ηρακλή. Η Βέροια αν και πιο απειλητική, βρέθηκε πίσω στις αρχές του β' μέρους. Ισοφάρισε γρήγορα όμως στην συνέχεια δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την ανωτερότητά της και έμεινε στην ισοπαλία.

Το πρώτο τέταρτο του ματς ήταν ισορροπημένο και ο Ηρακλής έφτασε πρώτος πολύ κοντά στο γκολ. Στο 11', από λάθος του Καλί, ο Πασάς τροφοδότησε τον Περόνε, αυτός σούταρε μέσα από την περιοχή, έπεσε και έδιωξε με το ένα χέρι σε κόρνερ ο Καντιμοίρης καο ο Μοντέιρο δεν πρόλαβε να την σπρώξει στα δίχτυα.

Μετά το τέταρτο η Βέροια πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και δεν άργησε να απαντήσει. Στο 16' μετά από σέντρα του Μπελαΐντ από δεξιά, ο Σαρπόνγκ έκανε το πλασέ στην κίνηση μέσα από την περιοχή στο δεύτερο δοκάρι, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι.

Στο 19' η Βέροια και πάλι έγινε απειλητική. Ο Σαρπόνγκ έκανε το σουτ μακριά έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε για λίγο εκτός εστίας.

Στο 23' πάλι ο Σαρπόγκ αναστάτωσε την άμυνα του Ηρακλή. Έκανε σέντρα σουτ από αριστερά, όμως ο Καπετάνος δεν πρόλαβε να μπει στην πορεία της μπάλας.

Μετά το ημίωρο ο ρυθμός έπεσε. Τα πολλά λάθη δεν επέρεψαν στους παίκτεςτων δυο ομάδων να φτάσουν σε θέσεις εκτέλεσης.

Στο 40', μετά από πολύ ώρα, ο Ηρακλής πάτησε περιοχή και απείλησε. Μετά λάθος έξοδο του Καντιμοίρρη, ο Περόνε γύρισε προς τον Δώνη αλλά ο Βασιλαντωνόπουλος έδιωξε την τελευταία στιγμή σε κόρνερ.

Ο Ηρακλής ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με γκολ. Στο 51' μετά από απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Μοντέιρο, ο Καντιμοίρης κόλλησε τη μπάλα στο δοκάρι, προσπάθησε χωρίς αποτέλεσαμα να απομακρύνει ο Καλί και ο Στάμου με κεφαλιά έγραψε το 1-0.

Η Βέροια ισοφάρισε γρήγορα. Στο 59' σε σέντρα που δε μύριζε κίνδυνο ο Ρούσσος κέρδισε στον αέρα τον Καπετάνο και έδιωξε με κεφαλιά, η μπάλα στρώθηκε στον Λινάρδο ο οποίος με συρτό σουτ κερδίζει τον Χουάντερσον κι έγραψε το 1-1.

Στο 66' ο Δώνης μετά από κόρνερ έκανε την καεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 71' η Βέροια έφτασε κοντά στο γκολ. Μετά από φοβερή προσπάθεια του Σαρπόνγκ, και σουτ από κοντά, έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Χουάντερσον. Στο 72' η Βέροια είχε νέα ευκαιρία. Μετά από κόρνερ του Σαρπόνγκ, έδιωξε άτσαλα Περόνε και παραλίγο να την στείλει στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο 81' ο Ηρακλής έφτασε κοντά στο γκολ. Ο Μοντέιρο προσπάθησε με ψηλοκρεμαστό πλασέ να στείλει στην μπάλα στα δίχτυα αλλά έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Καντιμοίρης. Η μπάλα για λίγο φαίνεται να βρίσκει και το οριζόντιο.

Διαιτητές: Σπυρίδων Σελίμος, (Στυλιανός Τσολάκης, Εμμανουήλ Καλφάκης)

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Χουάντερσον, Ρούσσος (71' Καραγκούνης), Τζανετόπουλος, Στάμου, Σαραμαντάς, Αγγελόπουλος, Δώνης, Μοντέιρο, Λεοζίνιο (81' Λουκίνας), Πασάς (68' Γροντής), Περόνε.

ΒΕΡΟΙΑ (Θωμάς Γράφας): Καντιμοίρης, Μαλόν, Ασίγκμπα, Καλί, Βασιλαντωνόπουλος, Μπαλάφας, Τόμας (71' Κάλβο), Λινάρδος, Μπελάιντ (46' Άρτσε), Σαρπόνγκ (86' Μελίσσης), Καπετάνος.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69