tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Έχασε από τον Ολυμπιακό αλλά έδειξε πρόσωπο "Βασίλισσας" η Βέροια

Την ήττα με 1-2 γνώρισε από τον Ολυμπιακό η Βέροια. Η "Βασσίλισσα" παρασουσιάστηκε μεταφορφωμένη, κοίταξε στα μάτια τον Ολυμπιακό, αντέδρασε μετά το πρώτο γκολ των ερυθρόλευκων όμως δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το ματς. Ο Ολυμπιακός έφτασε γρήγορα στο 1-2 και στο δεύτερο μέρος συντήρησε ψύχραιμα το προβάδισμά του. Παρά την ήττα οι παίκτες της Βέροιας χειροκροτήθηκαν από τους φίλους της ομάδας.

Στο πρώτο μέρος ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο, έψαξε το γρήγορο τέρμα και κατόρθωσε να σκοράρει νωρίς.

Οι φιλοξενούμενοι στο 2' απείλησαν για πρώτη φορά με σουτ του Φορτούνη από το ύψος του πέναλτι, , ο Λόπεθ έδιωξε, η μπάλα έφτασε στον Ιντέγε, όμως και πάλι ο τερματοφύλακας της Βέροιας ήταν στη σωστή θέση και μπλόκαρε.

Στο 5' είχαμε μακρινό σουτ του Μιλιβόγεβιτς, όμως η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο 11' ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ. Ο Σεμπά έκανε την σέντρα από δεξιά, ο Μελίσσης προσπάθησε να διώξει, η μπάλα κατέληξε στο δεύτερο δοκάρι και με κεφαλιά σε κενή εστία ο Φορτούνης την έσπρωξε στα δίχτυα.

Η Βέροια δεν επηρεάστηκε μετά το γκολ. Βγήκε γρήγορα στις αντεπιθέσεις, δημιούργησε ευκαιρίες και έφτασε στην ισοφάριση.

Στο 12' είχαμε βαθιά μπαλιά του Ασίγκμπα για τον Στόιτσεφ, ο Καπίνο βγήκε έγκαιρα και απομάκρυνε. το 16' είχαμε σουτ του Στόιτσεφ από πλάγια θέση αριστερά, η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Καπίνο.

Στο 22' ο Ολυμπιακός προσπάθησε να αιφνιδιάσει και μετά από κάθετη πάσα του Ρέτσου από δεξιά, ο Ιντέγε πάτησε περιοχή και δοκίμασε το σουτ, με τον Λόπεθ να απομακρύνει.

Στο 23' ο Στόιτσεφ έκανε την πάσα στον Καπετάνο, ο τελευταίος προσπάθησε από την μικρή περιοχή με τακουνάκι να σκοράρει όμως ο Καπίνο έδιωξε σωτήρια.

Στο 24' η Βέροια ισοφάρισε. Μετά από βαθιά μπαλιά του Μαλόν, ο Σαρπόνγκ μπήκε στην περιοχή από δεξιά και με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Καπίνο και ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 30' μετά από γύρισμα του Κάλβο από αριστερά, ο Καπίνο έχασε τη μπάλα, ο Καπετάνος έγινε αποδέκτης, αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει.

Στο 35' ο Ολυμπιακός πήρε ξανά το προβάδισμα. Μετά από σέντρα του Μάριν από δεξιά, ο Μιλιβόγιεβιτς έπιασε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα.

Στο 38' η Βέροιας είχε άλλη μια καλή στιγμή. Μετά από πευθείας εκτέλεση φάουλ του Στόιτσεφ, η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Καπίνο.

Στο δεύτερο ο ρυθμός έπεσε. Ο Ολυμπιακός διατήρησε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δεν ήταν τόσο απειλητικός όπως στο πρώτο ημίχρονο. Από την άλλη πλευρά η Βέροια, προσπάθησε να βρει διαδρόμους προς το τέρμα τ

Στο 50' είχαμε σέντρα του Μαρίν από δεξιά, κεφαλιά του Σεμπά, ο Λόπεθ έδιωξε.

Από εκει και μετά είχαμε παιχνίδι κέντρου. Ο Ολυμπιακός διατήρησε χωις να κινδυνεύσει 

Διαιτητής του αγώνα είναι ο Αθανάσιος Τζήλος με βοηθούς τους Καμπούρη και Κασσαβέτη.

Βέροια (Απόστολος Τερζής): Λόπεθ, Βασιλαντωνόπουλος, Μαλόν, Μελίσσης, Τόμας (78' Παπαδόπουλος), Καλί, Στόιτσεφ (72' Μπελαίντ), Ασίγκμπα (45' Αντονιάν), Κάλβο, Καπετάνος, Σαρπόνγκ.

Ολυμπιακός (Πάουλο Μπέντο): Καπίνο, Μιλιμόγεβιτς, Φορτούνης (90' Μπουχαλάκης), Μάριν (61' Ελιονούσι) , Ντε Λα Μπέγια, Ανδρούτσος, Βιάνα, Νικολάου, Ρέτσος, Σεμπά, Ιντέγε (82' Καρντόζο).

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69