tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εφιαλτικό απόγευμα κόντρα στην ΑΕΚ για την Βέροια

Βαριά ήττα με 6-0 γνώρισε στην Αθήνα από την ΑΕΚ η Βέροια. Η "Βασίλισσα" πραγματοποίησε άσχημο ξεκίνημα, δέχθηκε δυο γρήγορα τέρματα στο πρώτο τέταρτο και από εκεί και μετά κατέρρευσε.Ακολούθησαν άλλα τρία τέρματα των γηπεδούχων και ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 5-0. Το δεύτερο μέρος είχε διαδικαστικό χαρακτήρα. Παρόλα αυτά η ΑΕΚ συνέχισε επιθετικά, δημιούργησε τελικές φάσεις για γκολ και σκόραρε άλλη μια φορά.

Το πρώτο μέρος ήταν εφιαλτικό για την Βέροια. Χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα βρέθηκε από την ΑΕΚ δέχθηκε δυο γρήγορα τέρματα στο πρώτο τέταρτο, δεν συνήλθε ποτέ από το σοκ και ακολούθησαν άλλα τρία «κιτρινόμαυρα» τέρμα που μετέτρεψαν το ματς σε παράσταση για έναν ρόλο.

Η ΑΕΚ απείλησε στο 2’ με κεφαλιά του Χριστοδουλόπουλου που πέρασε άουτ, μετά φάουλ του Μάνταλου και στην συνέχεια σημείωσε δυο γρήγορα γκολ.

Στο 12’ ο Πέκχαρτ προσπάθησε να πάρει την μπάλα στην περιοχή της Βέροιας, έδιωξε με το κεφάλι ο Καλί και ο Χριστοδουλόπουλος με εξαιρετικό σουτ στην κίνηση από το ύψος της περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 15’ Ο Αραούχο έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε στον Βράνιες - τον οποίο κάλυπτε ο Αντονιάν - έφθασε στον Λαμπρόπουλο, ο οποίος με εξαιρετικό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Λόπεθ.

Το σοκ ήταν μεγάλο για τους φιλοξενούμενους. Δεν κατάφεραν να οργανωθούν για να αντιδράσουν και δέχθηκαν άλλα τρία τέρματα.

Στο 25’ η ΑΕΚ πέτυχε το τρίτο της γκολ. Ο Πέκχαρτ έβγαλε εξαιρετική σέντρα στον Μάνταλο και ο διεθνής άσος με καταπληκτική καλοζυγισμένη κεφαλιά μέσα από την περιοχή σημείωσε το 3-0.

Η ΑΕΚ δεν έμεινε εκεί. Με την Βέροια ουσιαστικά εκτός αγώνα, σημείωσε άλλα δυο γκολ.

Στο 36’ σημείωσε το τέταρτο γκολ. Ο Μάνταλος εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά, ο Τομάς έκανε προβολή για να απομακρύνει, όμως η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του Λόπεθ.

Στο 41’ ο Γιόχανσον έβγαλε πλάγια στον Μάνταλο, ο Έλληνας παίκτης έβγαλε παράλληλη σέντρα από τα αριστερά, ο Βράνιες βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και με πλασέ στην κίνηση πέτυχε το 5-0.

aek veria

Η ΑΕΚ διατήρησε την ανωτερότητά της και στο δεύτερο μέρος και συνέχισε να απειλεί την Βέροια. Στο 52’ και στο 53’ ο Λόπεζ απόκρουσε δυο σουτ έξω από την περιοχή των Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλου.

Στο 59’ η ΑΕΚ άγγιξε το 6ο γκολ. Ο Χριστοδουλόπουλος έβγαλε την σέντρα και ο Πέκχαρτ έκανε ανάποδο σουτ κι έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 64' η Βέροια είχε την πρώτη της καλή στιγμή. Ο Καπετάνος βγήκε στην αντεπίθεση δεξιά αλλά το πλασέ του ήταν κακό κι εξουδετερώθηκε από τον Μπάρκα.

Στο 64’ ο Χριστοδουλόπουλος βγήκεαπό τα δεξιά, έκανε το διαγώνιο σουτ και η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω

Στο 67’ απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Αϊντάρεβιτς, η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Λόπεθ.

Στο 73’ η ΑΕΚ έχασε νέα ευκαιρία. Ο Πατίτο με σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή, δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Λόπεθ.

Στο 79’ η ΑΕΚ είχε άλλη μια καλή τελική μέσα στην περιοχή της Βέροιας. Ο Γκάλο έκανε την σέντρα από τα δεξιά, ο Μάνταλος έπιασε την πρώτη κεφαλιά, ο Πέκχαρτ επιχείρησε το ανάποδο ψαλίδι, η μπάλα όμως πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Λόπεθ.

Στο 89' η Ένωση σημείωσε και έκτο γκολ. Ο Πατίτο έκανε την παράλληλη σέντρα, η μπάλα έφθασε στον Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος με σουτ σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και το έκτο της ομάδας του.

* Πριν την έναρξη του ματς κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Μίλτου Παπαποστόλου και Γιώργου Πετρίδη που έφυγαν από τη ζωή

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος ( Αναστόπουλος,Νικολακάκης)

ΑΕΚ: (Χιμένεθ) Μπάρκας, Γκάλο, Βράνιες, Λαμπρόπουλος (54’ Κωλοβέτσιος), Ντίντακ (54’ Βινίσιους), Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος, Αραούχο (68’ Πατίτο), Πέκχαρτ.

ΒEROIA: (Τερζής) Λόπεθ, Βασιλαντωνόπουλο, Καλί (46’ Ασίγκμπα), Μελίσση, Αντονιάν (70’ Σισοκό), Τομάς, Μπαλάφα, Άρσε (58’ Στόιτσεφ), Κάλβο, Σαρπόνγκ και Καπετάνο.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69