tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με οδηγό την επιτυχία του πρώτου γύρου η Βέροια κόντρα στον Πανιώνιο

Χωρίς απουσίες και με στόχο τη νίκη που θα της επιτρέψει να ανασάνει βαθμολογικά θα παραταχθεί κόντρα στον Πανιώνιο η Βέροια, το Σάββατο το μεσημέρι (3μμ). Η μία από τις δυο φετινές νίκης της "Βασίλισσας" επιτεύχθηκε κόντρα στον Πανιώνιο και επιθυμία όλων στο Βεροιώτικο στρατόπεδο είναι να επαναληφθεί η επιτυχία του πρώτου γύρου.

Αγωνιστικά, με πρωινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της ομάδας ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της "Βασίλισσας" ενόψει της αυριανής εντός έδρας αναμέτρησης. Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης ο κ. Τερζής ανακοίνωσε την εξής αποστολή:

Καντιμοίρης, Lopez Perez, Asigba, Βασιλαντωνόπουλος, Μελίσσης, Sissoko, Kali, Andonian, Tomas Gonzalez, Μπαλάφας, Λινάρδος, Arce Latapi, Calvo Arandes, Belaid, Stojcev, Miljevic, Sarpong, Igboananike και Καπετάνος.

Η αποστολή του Πανιωνίου

Αν και ο Κέβιν Ταπόκο ήταν έτοιμος από ιατρικής πλευράς αποκλείστηκε από την αποστολή του Πανιωνίου για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Βέροια. Ο Γάλλος άσος θα μπει ξανα σε φουλ ρυθμό προπονήσεων τη Δευτέρα και θα είναι έτοιμος την επόμενη εβδομάδα.

Αν εξαιρέσει πάντως κανείς αυτήν τη απουσία, ο Πανιώνιος πάει γεμάτος στη Βέροια. Και Γεσίλ μέσα και Μαχμούτοβιτς και Λάμπρου.

Η αποστολή: Τασουλής, Οικονόμου, Κόρμπος, Μπάλλας, Φούντας, Γκιοατά, Αντωνιάδης, Μασούρας, Σιώπης, Γιαννιώτης, Μπεν, Βλάχος, Ρισβάνης, Καθάριος, Σοτζέι, Σαββίδης, Γεσίλ, Μπαντής, Μαχμούτοβιτς, Λάμπρου.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69