tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ντόστανιτς: "Μπορούμε να σωθούμε, δεν θα αφήσουμε κανένα παιχνίδι"

Ο Ράτκο Ντόστανιτς έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια που κατέβαλλαν οι ποδοσφαιριστές της Βέροιας παρά την ήττα από τον Πλατανιά (1-0). Επίσης, ο Σέρβος τεχνικός υποστήριξε ό, τι οι Μακεδόνες «πλήρωσαν» το μοναδικό λάθος που έκαναν στο κυριακάτικο (12/3) ματς για την 24η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. 

«Συγχαρητήρια στον Πλατανιά για τη νίκη του. Από την άλλη να ευχαριστήσω τους παίκτες μου για τον αγώνα που δώσανε σήμερα. Να είναι όλοι σίγουροι ότι εμείς θα παλέψουμε μέχρι την τελευταία στιγμή στο δύσκολο δρόμο που είμαστε. Το μοναδικό λάθος που κάναμε το πληρώσαμε. Δεχτήκαμε ένα γκολ πολύ φθηνά. Τα δώσαμε όλα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και συνεχίζουμε.

Μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι και δεν είχαμε πρόβλημα απέναντι στον Πλατανιά. Ίσως διαφορετικό αν δεν υπήρχε η αποβολή. Μπορεί και να χάναμε, αλλά σίγουρα θα είχαμε και εμείς κάποιες ευκαιρίες. Στο γκολ θα μπορούσε να σταματήσει η φάση από τον διαιτητή. Ο παίκτης μας συνέχισε με ελαφριά διάσειση».

Σε ερώτηση αν μπορεί να σωθεί η Βέροια: «Ναι, γιατί να μην μπορεί να σωθεί η Βέροια;! Αν μιλάτε ποδοσφαιρικά, όλα μπορούν να γίνουν. Μαθηματικά έχουμε ελπίδες. Δεν θα αφήσουμε κανένα παιχνίδι».

Ο Παράσχος

Μετά το τέλος του αγώνα της Κυριακής(12/3 17.15) και τη νίκη του Πλατανιά κόντρα στη Βέροια με σκορ 1-0, ο τεχνικός της Χανιώτικης ομάδας Γιώργος Παράσχος στη συνέντευξη τύπου τόνισε πως οι πιθανότητες του Πλατανιά για είσοδο στα Play off βάσει προγράμματος δεν είναι πολλές, παρόλα αυτά θα τις παλέψουν μέχρι το τέλος. Αναλυτικά όσα είπε:

«Από το σημερινό παιχνίδι θα κρατήσουμε μόνο τη νίκη. Νομίζω ότι συνέβη κάτι παράξενο, αν και υπάρχει δικαιολογία και θα σας πω αργότερα... Οσο ο αντίπαλος ήταν με 11 ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Πιέσαμε πάρα πολύ τον αντίπαλο παρόλο που γύρισε σχεδόν όλη η ομάδα της Βέροιας έξω από την περιοχή της. Είχαμε ηρεμία και καλή κυκλοφορία. Από τη στιγμή όμως που έμειναν με 10, μπορώ να πω ότι επαναπαυτήκαμε πλήρως και νομίσαμε ότι θα διπλασιάσουμε το σκορ πάρα πολύ εύκολα. Δεν είχαμε καλές επιλογές και δυστυχώς το πήγαμε το παιχνίδι μέχρι το τέλος με άγχος... Μια αγχωτική νίκη. Δεν έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος και γι’ αυτό ξαναλέω ότι από αυτό το παιχνίδι θα κρατήσουμε μόνο τη νίκη. Είχαμε πάρα πολλά προβλήματα όμως αυτή την εβδομάδα με γρίπη. Ο Μπανανά που βγήκε έξω δεν μπορούσε άλλο, ο Σίγκνεβιτς τα ίδια, με το ζόρι. Ο Γιακουμάκης είναι ζήτημα αν έκανε... μιάμιση προπόνηση την τελευταία εβδομάδα. Ο Μαραγκός ήταν εκτός αποστολής λόγω γρίπης, γι’ αυτό λέω ότι υπάρχει μια πολύ μικρή δικαιολογία. Κρατάμε τους 3 βαθμούς και περιμένουμε την επόμενη Δευτέρα με το καλό τον Ηρακλή για να δούμε πού μπορούμε να φτάσουμε».

Για τα πλέι οφ: «Το πρόγραμμά μας μετά τον Ηρακλή είναι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά στα δύσκολα τα πηγαίνουμε και καλά. Εχουμε μία μικρή ελπίδα, θα προσπαθήσουμε να την εξαντλήσουμε μέχρι το τέλος».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69