tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στο καναβάτσο η Βέροια μετά την ήττα στην Λιβαδειά

Την ήττα με 3-1 γνώρισε στην Λιβαδειά η Βέροια. Μετά από ένα πρώτο μέρος χωρίς γκολ, η Βέροια βρέθηκε πίσω στο σκορ, βρήκε τον δρόμο της ισοφάρισης αλλά δεν κατάφερε να γυρίσει το ματς υπέρ της. Δέχθηκε άλλα δυο γκολ και βρίσκεται πλέον σε πολύ δύσκολη βαθμολογική θέση.

Στο πρώτο μέρος, δεν είδαμε σπουδαία πράγματα. Πολλά λάθη, λίγες καλές φάσεις κανένα γκολ.

Ο Λεβαδειακός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δεν προβλημάτισε ιδιαίτερα την Βέροια. Ο γηπεδούχος έχασε όμως μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για γκολ. Στο 41' ο Καλί έχασε την μπάλα υπό την πίεση του Σίλβα ο οποίος βγήκε τετ α τετ με τον Λόπεθ αλλά το πλασέ του δεν ήταν καλό και έφυγε έξω από την εστία του Ισπανού γκολκίπερ.

Οι παίκτες του Λεβαδειακού είχαν άλλες δυο καλές στιγμές. Στο 14' μετά από μακρινή εκτέλεση φάουλ του Σουμπίνιο, η μπάλα κόντραρε, ο Γιουσούφ έβαλε την προβολή αλλά δεν μπόρεσε να τελειώσει την φάση και ο Λόπεθ μπλόκαρε. Στο 27' ο Βασιλείου γύρισε και σούταρε μέσα στην περιοχή της Βέροιας, η μπάλα κόντραρε στον Καλί και κατέληξε κόρνερ.

Από την άλλη πλευρά, η Βέροια μπήκε ορεξάτη αλλά στην συνέχεια έδωσε χώρο στον αντίπαλο με στόχο να χτυπήσει στην κόντρα. Όσες φορές όμως βρήκε χώρο να τρέξει, δεν είχε την καλή τελική πάσα και δεν έβγαλε παίκτες σε θέση εκτέλεσης.

Από πλευράς ευκαιριών, η Βέροια είχε στο 2' ένα καλό σουτ του Κάλβο έξω από την περιοχή, που πέρασε δίπλα από το δοκάρι και ένα καλό φάουλ του Σαρπόνγκ στο 16', το οποίο αποκρούστηκε δύσκολα από το Ναμάσκο.

Στο δεύτερο μέρος, ο Λεβαδειακός ευτύχησε να ανοίξει νωρίς το σκορ. Με αμφισβητούμενο πέναλτι (το μαρκάρισμα δεν ήταν μέσα στην περιοχή και δεν ήταν παράβαση). Ο Καλί μάρκαρε τον Καλτσά, ο διαιτητής έδειξε πέναλτι και ο Μιλιάζες με εύστοχο χτύπημα έγραψε το 1-0.

Στο 61' οι γηπεδούχοι είχαν άλλη μια καλή στιγμή όταν ο Βασιλείου έκανε ένα σουτ στην κίνηση αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 71' η Βέροια που βγήκε μπροστά, έφτασε στην ισοφάριση. Μετά από μακρινή εκτέλεση φάουλ του Σαρπόνγκ, ο Καπετάνος πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι και ολομόναχος με πλασέ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 77' ο Λεβαδειακός πήρε ξανά το προβάδισμα. Μετά από κάθετη πάσα του Γιουσούφ, ο Καραμπούε βρέθηκε σε θέση βολής, όμως προτίμησε να πασάρει δεξιά του στον Βασιλείου και εκείνος σε κενή εστία έγραψε το 2-1.

Στις καθυστερήσεις ο Λεβαδειακός σημείωσε και τρίτο γκολ. Μετά από σέντρα του Σίλβα από δεξιά, ο Γιακουμάκης με πλασέ στην κίνηση έγραψε το 3-1.

Διαιτητής: Α. Παπαπέτρου (Καλφάκης, Ζησιμόπουλος)

Λεβαδειακός (Γιάννης Χριστόπουλος): Ναμάσκο, Βούρος, Ουόν, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Κουλιμπαλί, Καλτσάς, Σίλβα, Σουμπίνιο (70' Καραμπουέ), Γιουσούφ, Βασιλείου (86' Γιακουμάκης).

Βέροια (Ράτκο Ντόστανιτς): Λόπεζ, Ασίγκμπα, Καλί, Σισοκό, Βασιλαντωνόπουλος, Μπαλάφας, Τομάς, Κάλβο, Σαρπόνγκ, Στόιτσεφ (66' Κωνσταντινίδης), Καπετάνος.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69