tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Για το "διπλό" στο Αγρίνιο η Βέροια

Χωρίς επιπλέον προβλήματα και με πρωινή προπόνηση, που έγινε στο Αθλητικό Κέντρο της ομάδας, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Βέροιας, ενόψει της αυριανής (9/4, 19:00) αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Super League.

Η "Βασίλισσα" μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ, αναπτέρωσε τις ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία και πάει στο Αγρίνιο με στόχο τη νίκη που θα την βάλει για τα καλά στο παιχνίδι.

Εκτός πλάνων του Ράτκο Ντόστανιτς βρίσκονται οι Τζόναθαν Λόπεθ, Μοχαμαντού Σισοκό και Σωτήρης Μπαλάφας οι οποίοι είναι τιμωρημένοι. Πλην αυτών, όλοι οι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του Σέρβου προπονητή.

Αναλυτικά, η αποστολή αποτελείται από τους εξής 19 ποδοσφαιριστές. Καντιμοίρης, Βενετικίδης, Ασίγκμπα, Βασιλαντωνόπουλος, Ράδης, Καλί, Aντονιάν, Τόμας Γκονσάλες, Σουλέ, Παπαδόπουλος, Λινάρδος, Χατζί, Στόϊτσεφ, Νύκταρης, Κάλβο, Μίλιεβιτς, Ζυγκερίδης, Σαρπόνγκ και Καπετάνος.

Η αποστολή του Παναιτωλικού

Προπόνηση τακτικής έγινε σήμερα, απ’ την οποία απουσίασε ο Πάουλο που έκανε θεραπεία. Στη συνέχεια ανακοινώθηκε η αποστολή του αγώνα με τη Βέροια που περιλαμβάνει τους ποδοσφαιριστές: Κυριακίδης, Καβουσάκης, Κούσας, Ρότσα, Τσοκάνης, Μπράβο, Ρέι, Ροντρίγκες, Ρόσα, Μαρκόβσκι, Χαντάκιας, Λόπες, Παπάζογλου, Κλέσιο, Μύγας, Κουτρομάνος, Μουνιός, Παπαδόπουλος, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαννιώτης.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69