tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Γαϊτάνος: «Ιδιοκτήτης της Βέροιας ο Καρυπίδης» - Άρης: "Όποιοι θέλουν πόλεμο, θα τον έχουν"

Ορατό είναι το ενδεχόμενο της πλήρους καταστροφής της Βέροιας σύμφωνα με τα όσα είπε ο Στέφανος Γαϊτάνος στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

Ο πρώην προπονητής της Βέροιας τόνισε ουσιαστικός ιδιοκτήτης της ομάδας είναι ο Καρυπίδης καθώς δεν έχει αποστασιοποιηθεί από την ομάδα και είναι εκείνος που παίρνει τις αποφάσεις και κατευθύνει τα πάντα.

Επιπλέον, υποστήριξε ότι στη Βέροια υπάρχει μια εταιρεία offshore που διοικεί με κλειστές και κλειδωμένες πόρτες.

Αναλυτικά όσα είπε ο Στέφανος Γαϊτάνος για:

- την κατάσταση στη Βέροια: «Στη Βέροια υπάρχει μια offshore εταιρεία που διοικεί με κλειστές και κλειδωμένες πόρτες. Αγνοείται πού είναι, ποιος μιλάει, ποιος ρυθμίζει, ποιος είναι ο πρόεδρος. Πώς θα λειτουργήσει η ομάδα αυτή; Είναι συνολική η καταστροφή. Είναι αδύνατον αυτό το παιδομάζωμα να ευδοκιμήσει. Είναι μια εικόνα επαναλαμβανόμενη και στην τελική αναρωτιέσαι ότι εφόσον οδηγούνται σε καταστροφή, πώς γίνονται επενδύσεις; Πώς θα λειτουργήσει η ομάδα; Αυτή είναι η πραγματικότητα.

Υπάρχει κάποιος που να πιστεύει ότι είναι πρόεδρος ο Παπαδόπουλος; Είναι γνωστό ότι ουσιαστικά ιδιοκτήτης είναι ο Καρυπίδης. Τα επιτεύγματα του είναι γνωστά. Ο Άρης δεν έχει βγει. Ούτε το χωριό του δεν έχει αφήσει όρθιο. Υπάρχουν διαπιστευτήρια. Απλήρωτοι παίκτες, ποδοσφαιριστές, συμβόλαια που λήγουν. Μπορείτε να το διαπιστώσετε αυτό. Ο Άρης έχει γίνει παράρτημα της Βέροιας. Ποδοσφαιριστές πάνε και έρχονται στις δύο ομάδες. Δεν έχει αποστασιοποιηθεί και ουσιαστικά είναι αυτός που προσλαμβάνει και κατευθύνει. Ψάξτε να δείτε ποια είναι η πραγματικότητα. Η Βέροια αυτή τη στιγμή βρίσκεται μπροστά στην πλήρη καταστροφή της. Με σκοτώνει η εικόνα αυτής της ομάδας. Είναι κρίμα να καταστραφούμε».

Η αντίδραση του Άρη

Την αντίδραση της ΠΑΕ Άρης, έφερε η δήλωση Γαϊτάνου, η οποία μεταξύ άλλων ανέφερε για το θέμα ότι «από δω και πέρα όποιοι θέλουν πόλεμο με τον Άρη θα τον έχουν», ενώ σε ότι αφορά την ουσία των δηλώσεων Γαϊτάνου περί «κοινής ιδιοκτησίας Άρη και Βέροιας από τον Καρυπίδη», η θέση των «κιτρινόμαυρων» είναι ότι: «δεν ασχολούμαστε με γραφικότητες ανθρώπων που έχουν σύνταξη από το ποδόσφαιρο».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69