tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Φιλική ήττα της Βέροιας από την Δόξα Δράμας

Φιλική ήττα με 1-2 γνώρισε από την Δόξα Δράμας η Βέροια. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-2 αλλά η Βέροια μπορούσε να φτάσει στην ισοφάριση στα τελευταία λεπτά.

Οι φιλοξεμούμενοι άνοιξαν το σκορ στο πρώτο μέρος. Στο 41' ο Γουνδουλάκης εκτέλεσε φάουλ και ο προωθημένος Γκοτοβός με δυνατή κεφαλιά έγραψε το 0-1. Οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 63' με κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή του Μαρκόπουλου μετά από κόρνερ του Νατσιόπουλου.

Η Βέροια μείωσε στο 85' με δυνατό σουτ του Μπαστιάνου και έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν με τον Ρούνεϊ στο 86' (κακό τελείωμα σε τετ α τετ).

ΒΕΡΟΙΑ: Σοιλεμέζογλου (46΄Γιαγκιόζης), Κοζάκης (46΄Μέντερικ), Καψάλης (87΄Δόρης), Σουλιώτης (Λαζόπουλος), Δαμιανάκης, Λάσκαρης (84΄Μέξης), Νύχταρης (46΄Μπλέτσας), Γιαμόα (46΄Μπαστιάνος), Ουνγιαλίδης, Κάλβιν (46΄Λίταινας), Ρούνει(70΄Γκιντεόν)

ΔΟΞΑ ΔΡ.: Βούρας, Βλάχος, Βίτλης, Γκοτοβός, Ντιμιτρόφσκι, Ριζογιάννης, Μπαικαρά, Ντατίδης, Μαρκόπουλος, Ματσούκας, Γουνδουλάκης

Έπαξαν στην επανάληψη και οι : Νατσιόπουλος, σπυρόπουλος, Λίτσκας, Σταματόπουλος, Πεταυράκης, Όστοιτς, Κασές, Κυριακίδης, Παπαζούδης,

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69