tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Χαραλαμπίδης: "Υπάρχει ταλέντο στην ομάδα"

Ικανοποιημένος από την εκτός έδρας νίκη της Βέροιας στην Λάρισα ήταν ο προπονητής Απόστολος Χαραλαμπίδης. Στις δηλώσεις μετά το ματς τονίστηκαν τα εξής:

Απόστολος Χαραλαμπίδης (προπονητής Βέροιας): «Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, πετύχαμε μια δίκαιη νίκη που στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσε να ήταν και με μεγαλύτερο σκορ. Βάλαμε ένα γκολ στην κόντρα επίθεση, μετά χαθήκαμε λίγο, αλλά διορθώσαμε πολλά στη συνέχεια και βρεθήκαμε ξανά. Μετά το 1-1 πιστεύω μπορούσαμε και άλλα γκολ. Υπάρχει πολύ ταλέντο στην ομάδα, από εδώ και πέρα σκύβουμε το κεφάλι για το επόμενο ματς».

-Σε ερώτηση ότι ακούστηκε το όνομά του για τον Απόλλωνα Λάρισα στα μέσα της εβδομάδας τόνισε πως ο ίδιος δεν ξέρει τίποτα.

Κώστας Μαργαρίτης (προπονητής Απόλλων Λάρισας): «Ξέραμε ότι έπρεπε να μπούμε δυνατά από τα πρώτα λεπτά, έπρεπε το ματς να το κερδίσουμε. Τα παιδιά μπήκαν αποφασισμένα, τους είχα τονίσει πως η Βέροια θα παίξει με αντεπιθέσεις. Δεχθήκαμε ένα γκολ, στη συνέχεια χάσαμε ευκαιρίες, στο δεύτερο φέραμε το ματς στα ίσα, όμως μετά υπήρχε αναρχία, το τελικό σκορ μας αδικεί. Θα πρέπει να συντονιστούμε, να δούμε τα λάθη μας, η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη. Πρέπει να υπάρχει περισσότερη συγκέντρωση».

Δημήτρης Λίταινας (παίκτης Βέροιας): «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, στον κόουτς και στο επιτελείο, μας προετοίμασαν κατάλληλα. Εμείς προερχόμασταν από ένα ματς με την Καλαμαριά που το χάσαμε στο τέλος και μας πείραξε πολύ και ξέραμε ότι έπρεπε διεκδικήσουμε βαθμό ή βαθμούς. Παίξαμε με πάθος, δείξαμε ψυχικά αποθέματα. Πήραμε ένα διπλό που θα μας βοηθήσει πάρα πολύ».

Αλεξάντερ Μίλιτς (παίκτης Απόλλων Λάρισας): «Είχαμε ένα δύσκολο ματς με Βέροια, έναν καλό αντίπαλο. Δεχθήκαμε γρήγορα γκολ, μετά ήταν δύσκολο. Στη συνέχεια φέραμε το ματς στα ίσα, είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν σκοράραμε και από τον αντίπαλο δεχθήκαμε δύο γκολ. Αύριο είναι μια νέα μέρα, έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Στο χέρι μας να τα αλλάξουμε όλα, η ομάδα έχει ποιότητα».

Πηγή: http://athleticlarissa.gr 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69