Τσακιρίδης

valavan pano

Γ. ΚΕΣΙΔΗΣ Α.Ε. - Εξουσιοδοτημένος Έμπορος & Επισκευαστής Mercedes-Benz & Smart
Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Χαραλαμπίδης: "Δίκαιη και σημαντική νίκη" - Τζαναβάρας: "Απογοήτευση από την ήττα"

Σημαντική και δίκαιη χαρακτήρισε ο προπονητής της Βέροιας Απόστολος Χαραλαμπίδης την επικράτηση επί της Σπάρτης. Στις δηλώσεις του σημείωσε:

"Ήταν μια σημαντική και δίκαιη νίκη. Ήμασταν συγκεντρωμένοι, αποτελεσματικοί στην άμυνα και βγαίναμε καλά μπροστά. Αν ήμασταν πιο προσεκτικοί, ίσως είχαμε και γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος, είπαμε να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος, την ίδια δύναμη και με συγκέντρωση και να αναζητήσουμε γκολ στην κόντρα επίθεση, όπως και ήρθε. Η ομάδα θέλει πολύ υπομονή. Στο μέλλον θα βελτιωθούμε".

Από την άλλη πλευρά, ο προπονητής της Σπάρτης Παναγιώτης Τζαναβάρας σχολίασε: "Είμαι απογοητευμένος από την ήττα. Στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα είχαμε πρόβλημα στο κράτημα της μπάλας και στην τελική πάσα. Επισυμάναμε, ότι ακόμη κι αν δεν σκοράρουμε, να μην δεχθούμε γκολ. Αυτοκτονήσαμε. Πολλοί παίκτες μας στο επιθετικό κομμάτι δεν ήταν αυτοί που έπρεπε".

Τέλος, ο μέρος της Βέροιας Παύλος Λάσκαρης σημείωσε: "Δουλέψαμε πολύ γι αυτό το ματς. Η αγωνιστική αδράνεια των δυο εβδομάδων δεν μας επηρέασε. Σταθήκαμε πολύ καλά στο ματς, είχαμε καλές συνεργασίες και δεν απειληθήκαμε καθόλου από την Σπάρτη. Με το τεχνικό επιτελείο θα δημιουργήσουμε πολύ καλά πράγματα".

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

kyriazis

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ. - ΚΟΛΛΙΝΟΣ Α. | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων

sidiropoulos

studio 69