tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Αναστασιάδης: "Το γκολ που φάγαμε είναι σας τις προσφορές στο σούπερ μάρκετ, 1+1 δώρο"

anastasiadis aggel

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 4-1 την Βέροια, αλλά ο Άγγελος Αναστασιάδης στάθηκε στο τέρμα των φιλοξενούμενων: "Εμείς τρέξαμε πιο πολύ με την Φιορεντίνα, απ' ότι σήμερα. Ο φόβος μου σήμερα ήταν αν εμείς θα ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του αγώνα. Ο χρόνος είναι οριακά εις βάρος μας. Δόξα τω Θεώ, όλα τα παιδιά κάνουν πολύ καλή ζωή, κάνουν αυτό που πρέπει να κάνουν. Είχαν μια πολύ καλή παρουσία σήμερα, αυτήν που θέλουμε να έχουν. Κάναμε πολλές φάσεις και είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Στο προηγούμενο ματς κάναμε πολλά λάθη. Ατομικά και ομαδικά".

"Εμείς δουλέψαμε πολύ περισσότερο στον αμυντικό τομέα το καλοκαίρι, απ' ό,τι στην επίθεση. Δεν είναι εύκολο να περάσουμε αυτό που θέλουμε στα παιδιά. Όλη η ουσία, όμως, είναι ότι υπάρχει καλή διάθεση και γίνεται μεγάλη προσπάθεια. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για όσους ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ".

"Δεν μπορεί ένας παίκτης που καταπίνει χιλιόμετρα να μην μπορεί να παίξει στόπερ (σ.σ. σε ερώτηση για τον Τζιόλη). Και ένα αριστερό εξτρέμ μπορεί να παίξει ως μπακ. Όταν υπάρχει ομαδική προσπάθεια και θέληση, όλα γίνονται. Καλό θα ήταν να μην υπάρχουν προβλήματα και να παίζουν όλοι εκεί που πρέπει. Όταν, όμως, παίζεις σε τέτοιους ρυθμούς είναι λογικό να υπάρξουν θέματα τραυματισμών και κούρασης".

"Δεν θέλω να σχολιάσω το γκολ του Κλάους. Θέλω να σχολιάσω το γκολ που φάγαμε, όπως και με τη Ζίμπρου με 10 παίκτες στο τέλος του ματς. Το γκολ που φάγαμε είναι σας τις προσφορές στο σούπερ μάρκετ. Είναι 1+1 δώρο. Προσφορά! Αυτό είναι πολύ κακό. Απαγορεύεται να γίνεται. Απαγορεύεται να σταματάει το μυαλό μας. Δεν υπάρχει λόγος να φας ένα τέτοιο γκολ. Δεν πρέπει η ομάδα να φάει κι ένα γκολ; Θα μου πείτε. Να φάει, αλλά όχι έτσι. Το γκολ που φάγαμε σήμερα είναι για συζήτηση αρκετής ώρας μέσα στα αποδυτήρια."

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69