tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ραούλ Μπράβο: "Αν θέλετε να... στοιχηματίσω, θα πω Ολυμπιακό"

raulbravo

Ο αμυντικός της Βέροιας, Ραούλ Μπράβο, μίλησε στο Αθλητικό Metropolis για την εικόνα που παρουσίασε ο ΠΑΟΚ στο κυριακάτικο (26/10) παιχνίδι, ενώ έχρισε φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος τον Ολυμπιακό.

"Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Κάθε ομάδα, μεγάλη ή μικρή, θεωρώ πως δικαιούται μια κακή εμφάνιση. Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλός και το κακό για μας είναι πως σε μια καλή βραδιά του ΠΑΟΚ εμείς ήμασταν κακοί. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, δεν σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων", είπε αρχικά και συνέχισε αναφερόμενος στην "μάχη" του τίτλου:

"Εκτιμώ πως ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να είναι ο βασικός υποψήφιος. Βέβαια και ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλή ομάδα και δίκαια βρίσκεται στην κορυφή. Έχει ακόμη δρόμο το πρωτάθλημα, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα παλέψουν για τον τίτλο, αλλά αν θέλετε να στοιχηματίσω θα έλεγα ότι ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο".

Για την εικόνα τον ΠΑΟΚ σχολίασε: "Μου έκανε εντύπωση η πίεση που άσκησε ο ΠΑΟΚ από την αρχή της αναμέτρησης. Μπήκε στο ματς με σκοπό να παίξει ένα παιχνίδι ζωής ή θανάτου. Μου άρεσε γενικά η εικόνα του. Δεν μπορώ και δεν πρέπει να εστιάσω σε έναν μόνο ποδοσφαιριστή. Είναι άδικο".

Για τη νίκη της Ρεάλ στο "Clasico" με την Μπαρτσελόνα επεσήμανε: "Φυσικά και την πανηγύρισα. Θεωρώ τον εαυτό μου μέλος της Ρεάλ, εκεί χτίστηκα ποδοσφαιρικά και ότι κατάφερα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο το οφείλω στη Ρεάλ".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69