tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Χαραλαμπίδης: "Στις γιορτές χάσαμε το ρυθμό μας" - Αντωνίου: "Σπάσαμε την άσχημη παράδοση στην Βέροια"

Στην Χριστουγεννιάτικη διακοπή απέδωσε την έλλειψη ρυθμού της Βέροιας ο προπονητής της Απόστολος Χαραλαμπίδης. Μετά το ματς με τα Τρίκαλα σχολίασε:

"Παρά την ήττα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Στις γιορτές χάσαμε το ρυθμό μας. Λογικό είναι. Κάναμε μια καλή προσπάθεια απέναντι σε μια ομάδα που πάει για πρωτάθλημα. Δεν απειληθήκαμε, το πήγαμε καλά, δείχναμε ότι ελέγχουμε το παιχνίδι, αλλά από μια ολιγωρία δεχθήκαμε γκολ. Η ομάδα αυτή έχει μέλλον. Ας ελπίσουμε ότι θα λυθούν κάποια προβλήματα".

Ο προπονητής των Τρικάλων Σωρήρης Αντωνίου υπογράμμισε:

"Το παιχνίδι κόντρα στη Βέροια μας αφήνει δύο γεύσεις. Είμαστε ικανοποιημένοι από τους τρεις βαθμούς αλλά στεναχωρημένοι από τους δυο άσχημους τραυματισμούς που είχαμε. Στο πρώτο μέρος η κατοχή ήταν 80 – 20 υπέρ μας, δεν κάναμε ευκαιρίες αλλά δεν απειληθήκαμε κιόλας. Αλλάξαμε τακτική, ρισκάραμε και με την πάροδο του χρόνου βρήκαμε τα πατήματα μας, σημειώσαμε ένα πανέμορφο γκολ, ελέγξαμε το ματς, και δεν απειληθήκαμε. Έχουμε την καλύτερη άμυνα και σπάσαμε την άσχημη παράδοση στη Βέροια. Περιμένουμε πολύ κόσμο την άλλη Κυριακή".

Σε ερώτηση αν αλλάζει ο στόχος της ομάδας με τις μεταγραφές που έγιναν ο κύριος Αντωνίου απάντησε ότι η ομάδα βρίσκεται στην τρίτη θέση, θα προσπαθεί για το καλύτερο, έχει δυνατότητες και βλέπει κάθε ματς ξεχωριστά. Σε άλλη ερώτηση για το αν θα γίνουν μεταγραφές απάντησε ότι η ομάδα θα πάρει κι άλλους ποδοσφαιριστές.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69