tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στο απροχώρητο η Βέροια - Χαραλαμπίδης: "Πρωτόγνωρα πράγματα, μας πήραν από κάτω τα προβλήματα"

Στο απροχώρητο έχουν φτάσει τα πράγματα στην Βέροια. Όπως παραδέχθηκε ο προπονητής Απόστολος Χαραλαμπίδης, στην συνάντησή του με τους εκπροσώπους του τύπου, διοικητικά η ομάδα είναι ακυβέρνητο καράβι. Κανείς από τους διοικητικούς παράγοντες δεν είναι δίπλα στην ομάδα και οι παίκτες στερούνται και τα βασικά. 'Τρίβουν ο ένας τον άλλο" είπε για το μασάζ χαρακτηριστικά ο κ. Χαραλαμπίδης.

Τα πράγματα μετά την φυγή Κικερίδη γίνονται ακόμη πιο δύσκολα, διότι ήταν ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές. "Έτρεχε να βρει και σαλάτες για να φάνε οι παίκτες" δήλωσε ο κ. Χαραλαμπίδης όταν έμαθε την παραίτηση Κικερίδη.

Στις δηλώσεις του ο προπονητής της Βέροιας σημείωσε:

"Χάσαμε δίκαια. Τα γκολ όμως προήλθαν αποφάσεις που προηγουμένως είχαμε εμείς τη μπάλα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Βλέπω όμως ότι μας παίρνουν από κάτω τα προβλήματα. Δεν υπάρχει χαρά, υπάρχει θλίψη. Μας παίρνει από κάτω. Οι παίκτες είναι ήρωες. Δεν έχω ξαναζήσει τέτοια πράγματα. Μένω μόνο για την αγάπη στην Βέροια. Δεν έχω πάρει ούτε 1 € και πηγαίνω κι έρχομαι κάθε μέρα Θεσσαλονίκη. Αν δεν γίνει κάτι μέσα στην εβδομάδα.... όλα είναι ανοιχτά".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69