tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Χαραλαμπίδης: "Αν δεν βρεθεί λύση, δεν υπάρχει επόμενη ημέρα"

Ο προπονητής της Βέροιας μιλώντας μετά το ματς, δεν στάθηκε ιδιαίτερα στο αγωνιστικό κομμάτι και δήλωσε: “Είναι ήρωες οι παίκτες μου, αν δεν βρεθεί λύση γρήγορα, δεν θα υπάρχει επόμενη μέρα για την ομάδα. Εύχομαι να βρεθεί λύση γιατί είναι κρίμα για την ομάδα και τα παιδιά, για την προσπάθεια που έχουν κάνει.

Είχαμε 13-14 παίκτες διαθέσιμους και αρκετούς τραυματίες. Πρέπει να διορθωθούν άμεσα κάποια πράγματα αλλιώς δεν θα συνεχίσουμε. Ευχαριστούμε την Παναχαϊκή για τη φιλοξενία. Έρχεσαι εδώ και αισθάνεσαι ότι είσαι ποδοσφαιριστής, προπονητής, μας παρείχαν τα πάντα.

Συγχαρητήρια στον κόουτς και σε όλους στην Παναχαϊκή”.

Σ. ΟΦΡΥΔΟΠΟΥΛΟΣ: “ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ, ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ”

Χωρίς διάθεση για πολλά, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος έδωσε το σύνθημα και πλέον η Παναχαϊκή επικεντρώνεται στο επόμενο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Σπάρτη (31/1-15:00).

Ο τεχνικός της Παναχαϊκής δήλωσε στη συνέντευξη τύπου:

“Πρώτα απ’ όλα θέλω να πω στον Απόστολο και στους ποδοσφαιριστές του, ότι έχουν αξιοπρέπεια και προσπάθησαν παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Αξίζουν συγχαρητήρια, γιατί ήρθαν να παίξουν και να αγωνιστούν.

Όσον αφορά εμάς, πρέπει πάντα να αντιμετωπίζουμε τον αντίπαλο με σοβαρότητα. Ήμασταν σοβαροί και πειθαρχημένοι και τελειώσαμε στο πρώτο μέρος το ματς. Δεν απειληθήκαμε και είχαμε την ευκαιρία να δώσουμε ανάσες σε κάποια παιδιά, αφού ακολουθεί και ένα δύσκολο παιχνίδι. Φυσικά είχαμε την ευκαιρία να δώσουμε χρόνο και στον Βασιλείου για να μπει στο κλίμα και να βρει ρυθμό.

Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας για τη σοβαρότητά τους και φυσικά ευχαριστούμε τον κόσμο για την παρουσία του”.

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών της Παναχαϊκής το λόγο πήρε ο Ανδρέας Μαστραντωνάκης:

“Πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Δουλεύαμε για αυτό όλη την εβδομάδα, δείξαμε τι θέλουμε μέσα στο γήπεδο και νομίζω ήμασταν κυρίαρχοι από το πρώτο λεπτό. Ανταποκριθήκαμε στις συνθήκες του αγώνα και πήραμε τους τρεις βαθμούς που είναι πολύτιμοι. Συγχαρητήρια και στην αντίπαλη ομάδα για την προσπάθεια που κάνει”.

Ο Στέργιος Καψάλης ποδοσφαιριστής της Βέροιας δήλωσε:

“Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου που παρά τα προβλήματα, αγωνίστηκαν και πάλεψαν. Όλα αυτά χωρίς να γνωρίζει κανένας την επόμενη μέρα του συλλόγου.

Πολλά παιδιά έπαιξαν σε άλλες θέσεις και σίγουρα όλο αυτό μας επηρέασε. Εύχομαι στην Παναχαϊκή καλή συνέχεια και να ανέβει στη Σούπερ Λιγκ”.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69