tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Άμεσο "θαύμα" ή ανάσταση μετά την σταύρωση αναζητά για την ΠΑΕ Βέροια η Επιτροπή Σωτηρίας

Από την άτυπη Επιτροπή Σωτηρίας της ΠΑΕ Βέροια ανακοινώθηκαν τα εξής:

"Το βράδυ της Τρίτης συγκεντρωθήκαμε σε κεντρικό χώρο της Ελιάς για την εξεύρεση λύσεων στο αδιέξοδο το οποίο περιήλθε η αγαπημένη μας ομάδα, η ΠΑΕ Βέροια.

Στην συνάντηση αυτή που παραβρεθηκαν, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, φίλαθλοι και οικονομικοί παράγοντες της πόλης, μεταφέρθηκε η απόφαση της σημερινής ιδιοκτησίας του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών, να παραχωρηθούν για πέντε τουλάχιστον χρόνια σε Επιτροπή η οποία θα έχει την διαχείριση της ομάδας.

Μετά από διεξοδική συζήτηση που έγινε στην συνάντηση της Τρίτης και με δεδομένο ότι η εταιρεία και κατά συνέπεια η ομάδα βρίσκεται σε δεινή οικονομική και αγωνιστική θέση (ικανό, αλλά, μικρό ρόστερ) με αβέβαιο το μέλλον της, προέκυψαν τα εξής:

1. Στις επόμενες τρεις μέρες να εξαντληθεί κάθε προσπάθεια συνέχισης της λειτουργίας από Επιτροπή Σωτηρίας με στόχο το "θαύμα" της παραμονής της ομάδας στην Footballeague, κάτι πολύ δύσκολο λόγω έλλειψης χρονικών περιθωρίων για αποπληρωμή άμεσων οικονομικών υποχρεώσεων (προσφυγές κλπ).

2. Σε περίπτωση που ναυαγήσουν οι προσπάθειες αυτές, τότε η Επιτροπή Σωτηρίας θα κινηθεί άμεσα για την αναδόμηση της ομάδας με τα δεδομένα της Γ' Εθνικής, και απαλλαγμένη από τα οικονομικά βάρη που υπάρχουν, να θέσει πρωταγωνιστικούς στόχους. Προς αυτήν την κατεύθυνση έγκριτοι νομικοί θα επεξεργαστούν και θα προτείνουν λύσεις για μια "καθαρή" δημιουργία νέας ΠΑΕ.

3. Προτάθηκε επίσης η δημιουργία νέας ομάδας που θα ξεκινήσει από την Γ' ερασιτεχνική κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας, η οποία όμως δεν βρήκε σύμφωνη την πλειοψηφία των παρευρισκομένων.

4. Οι οικονομικοί παράγοντες που παρέστησαν δεσμεύτηκαν να ενισχύσουν την ομάδα, όταν το ζητήσει η Επιτροπή Σωτηρίας και είναι απαλλαγμένη από τα χρέη που την βαρύνουν σήμερα.

Υ.Γ.: Η άτυπη Επιτροπή Σωτηρίας ευχαριστεί όλους όσους παραβρέθηκαν στην συνάντηση για τις απόψεις και τις προτάσεις που κατέθεσαν. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους επιχειρηματίες που από την πρώτη στιγμή εξέφρασαν την υποστήριξή τους, όποτε χρειαστεί, για την "σωτηρία" της "βασίλισσας του βορρά".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69