tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κομβικό το ματς με Παναιγιάλειο για Βέροια - Πολύτιμη θα είναι η παρουσία του κόσμου

Κομβικό είναι το Κυριακάτικο ματς της Βέροιας με τον Παναιγιάλειο. Τα περιθώρια βαθμολογικά έχουν στενέψει και η νίκη είναι απαραίτητη για να μπορέσει η ομάδα να σηκώσει κεφάλι.

Η επιτροπή στήριξης, με επικεφαλής του Στέφανο Γαϊτάνο, Απόστολο Εμμανουηλίδη, έχουν τακτοποιήσει την οφειλή προς τους Μπατιόν, Τόμας, για να μην αφαιρεθούν βαθμοί και έχουν καταβάλει χρήματα στην ΔΕΗ για να συνδεθεί εκ νέου το ηλεκτρικό ρεύμα. Στην συνάντηση με τους παίκτες, έπεισαν τους αθλητές να επιστρέψουν στις προπονήσεις για να είναι έτοιμοι για το Κυριακάτικο ματς ενώ θα καταβάλουν προσπάθεια ώστε να καταβληθούν και σε αυτούς χρήματα από τα δεδουλευμένα τους. Για παράδειγμα, τα έσοδα από το ματς με το Αίγιο θα δοθούν στους αθλητές γι αυτό όσο μεγαλύτερη είναι η προσέλευση του κόσμου, τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν τόσο μεγαλύτερο μέρος των οφειλών προς τους αθλητές θα καλύψουν. Μάλιστα απευθύνουν κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται να σωθεί η φετινή χρονιά.

Αγωνιστικά, λίγο πολύ τα πράγματα είναι γνωστά. Ο τραυματίας Ουνγιαλίδης θα απουσιάσει ενώ σε θέση να βοηθήσει δεν είναι ο Δόρης που χτύπησε την περασμένη εβδομάδα στην Κρήτη.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69