tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τερζής: 'Πετύχαμε τρία γκολ και δεν απειληθήκαμε" - Δημητρίου: "Βάλαμε μόνοι μας τρία γκολ"

Στις δυσκολίες που πέρασε πριν το ματς και στον τρόπο που βρήκε να ανταπεξέλθει στις ανάγκες της αναμέτρησης, αναφέρθηκε στις δηλώσεις του, μετά το 3-1 επί του Παναιγιάλειου ο προπονητής της Βέροιας Τόλης Τερζής.

"Περάσαμε μια δύσκολη εβδομάδα. Τα παιδιά ζήτησαν να προπονηθούν μόνα τους και κάναμε μόνο δυο προπονήσεις όλοι μαζί. Τελευταία στιγμή βρήκαμε την συγκέντρωση για το ματς. Πετύχαμε τρία γκολ χωρίς να απειληθούμε. Τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Μπράβο τους. Θα περιμένουμε μέχρι την Τετάρτη. Περιμένουμε με αγωνία να βρεθεί λύση. Αν βρεθεί λύση και γνωρίζοντας ότι έχουμε τους λιγότερους παίκτες, θα κάνουμε την προσπάθειά μας. Τα παιδιά θα τα δίνουν όλα στο γήπεδο" είπε ο κ. Τερζής.

dimitriou

Από την άλλη πλευρά, ο προπονητής του Παναιγιάλειου Πέτρος Δημητρίου είχε άλλη άποψη για το ματς: "Χάσαμε από μια ομάδα που δεν μπορούσε να βάλει γκολ. Μόνοι μας βάλαμε τρία γκολ, κι ένα το δικό μας τέσσερα. Όσο παίζαμε 11 εναντίον 11 δεν απειληθήκαμε. Μετά το 2ο γκολ πέσαμε ψυχολογικά. Μετά την αποβολή ανοιχτήκαμε και δεχθήκαμε το 3-1. Η διοίκηση βάζει το χέρι στην τσέπη και η ομάδα πρέπει να παίρνει βαθμούς. Δεν νομίζω ότι θα παίσει ο Παναιγιάλειος. Όταν φεύγουν οι ομάδες, δεν έχουμε πρωτάθλημα. Μακάρι να βρει λύση η Βέροια και να συνεχίσει. Εμείς χτίσαμε μια νέα ομάδα σε 15 ημέρες αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε".

kozakis

Οι παίκτες

Από την πλευρά των παικτών της Βέροιας, ο Νίκος Κοζάκης δήλωσε: "Ήταν ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες λόγω των προβλημάτων μας. Θέλαμε να κερδίσουμε για να τραβήξουμε ανθρώπους κοντά στην ομάδα. Ξεκινήσαμε με ψυχρολουσία αλλά αντιδράσαμε και ισοφαρίσαμε. Είχαμε θέληση και πίστη, βρήκαμε χώρους, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και φτάσαμε στη νίκη. Δώσαμε μια διωρία για να λυθούν προβλήματα όπως για παράδειγμα να αποκτηθούν παίκτες, να γίνουν πληρωμές, να υπάρξει ιατρικό τιμ αλλά δεν έγινε τίποτα. Είπαμε να μας δώσουν έναν μισθό για να μπορούμε να κινούμαστε. Ήταν μια περίεργη εβδομάδα. Οι κ. Εμμανουηλίδης, Γαϊτάνος, Μεϊμαρίδης, μας ζήτησαν να κάνουμε μια προσπάθεια και την Τρίτη θα γίνουν ένα ραντεβού για την μεταβίβαση της ομάδας. Ο κ. Εμμανουηλίδης μας έλυσε και το πρόβλημα με το φαγητό".

Εκ μέρους των παικτών του Παναιγιάλειου, ο Γαβριηλίδης σημείωσε: "Το ματς ήταν σαν τελικός για εμάς, έπρεπε να πάρουμε τους βαθμούς. Επωφεληθήκαμε από ένα λάθος της Βέροιας αλλά δεχθήκαμε γκολ από στημένες φάσεις. Μετά το γκολ η Βέροια είχε την υπεροχή".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69