tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Γιαγκιόζης: «Χύναμε αίμα και μας έπαιρναν πίσω τους βαθμούς»

Κάνοντας κατάθεση ψυχής ο Γιώργος Γιαγκιόζης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την αποχώρηση της Βέροιας. Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Γιαγκιόζης στον Athletic Radio 104,2.

Για την διάλυση της Βέροιας: «Διαλύσαμε από χρέη, δεν υπήρχε η δυνατότητα να πληρωθούμε. Αγωνιζόμασταν και μας έπαιρναν τους τρεις βαθμούς. Χύνουμε αίμα για να πάρουμε έστω έναν βαθμό και ήταν αμαρτία να μας τους παίρνουν πίσω. Όλα τα παιδιά πιστέψαμε ότι δεν υπήρχε λόγος να συνεχίσουμε».

Για το πότε διογκώθηκαν τα προβλήματα: «Υπήρχε μια μικρή ελπίδα και θέλαμε να πιστέψουμε όλα αυτά που μας έλεγαν. Αποδείχθηκαν ότι όλα είναι ψέματα. Μετά το παιχνίδι με τον Εργοτέλη ακολούθησαν όλα. Έφευγαν οι γιατροί επειδή τους οφείλονταν χρήματα, το ίδιο με τους παίκτες και αναγκαζόμασταν να κάνουμε προπονήσεις με προπονητές να κάνουν παίκτες. Αυτά τα πράγματα είναι τραγικά αλλά και πάλι συνεχίζαμε, παλεύαμε, δίναμε τον καλύτερο μας εαυτό. Ξεκίνησαν να μην πληρώνουν προσφυγές και εκεί αποφασίσαμε ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε άλλο κάτω από αυτές τις συνθήκες».

Για το πότε εξανεμίστηκαν οι τελευταίες ελπίδες: «Μας έπιασε ο κύριος Εμμανουηλίδης και μας είπε ότι όλα θα φτιάξουν. Τον πιστέψαμε για ακόμα μια φορά αλλά κάθε ελπίδα σβήστηκε χθες το βράδυ».

Για το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Βέροιας: «Στο θέμα ποιοι είναι οι διοικούντες, ότι ξέρετε εσείς – ξέρουμε και εμείς. Τον κύριο Παπαδόπουλο που αναφέρεται ότι είναι πρόεδρος, δεν τον έχουμε δει ποτέ. Τουλάχιστον εγώ προσωπικά δεν τον είδα ποτέ από το καλοκαίρι που πήγα στην Βέροια, αν τον είδε κανένα άλλο παιδί – αυτό δεν το ξέρω. Δεν εμφανίστηκε ποτέ κανένας. Μέσα από λόγια ξέραμε ότι ιδιοκτήτης είναι κάποιος Παπαδόπουλος αλλά εγώ δεν τον είδα ποτέ».

Για τον εαυτό του: «Πήγαινα καλά αλλά το θέμα είναι ότι εν μέσω του πρωταθλήματος η ομάδα διαλύεται και πλέον δεν ξέρουμε τι θα γίνουμε εμείς. Έχουν τελειώσει οι μεταγραφές και ζητάμε από τον ΠΣΑΠ να μας δώσουν κάποια παράταση ώστε να πάρουμε μεταγραφή. Θα μπορούσαμε να ενημερωθούμε από τον Γενάρη ότι η ομάδα δεν μπορεί να συνεχίσει ώστε να δούμε και εμείς τι θα κάνουμε».

Για τις συζητήσεις με τον ΠΣΑΠ: «Οι άνθρωποι προσπαθούν να μας καθησυχάσουν, δεν εξαρτάται από το χέρι τους και πρέπει να πιέσουν την ΕΠΟ. Είναι πολύ εντάξει και δείχνουν ενδιαφέρον για εμάς».

Για όσα υποστήριξε ο Τόλης Τερζής για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ: «Εγώ προσωπικά δεν είδα κάτι τέτοιο. Μπορεί ο προπονητής να είδε κάτι, εγώ όμως προσωπικά δεν αντιλήφθηκα κάτι. Κάποιοι συμπαίκτες μου είπαν ότι άκουσαν να τους βρίζουν αλλά εντάξει αυτά είναι φυσιολογικά να συμβαίνουν σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου».

Για τον ΟΦΗ: «Παρακολουθώ τον ΟΦΗ και όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος. Έχει κάνει μια εκπληκτική πορεία, με τον Άρη που παίξαμε αντίπαλοι και ήμασταν παθιασμένοι και είναι διαφορετικό του να παίζεις μέσα στην έδρα της. Μέσα στο «Γεντί Κουλέ» γνωρίζαμε τι θα αντιμετωπίσουμε και ότι δεν μπορείς να πάρεις θετικό αποτέλεσμα. Ο ΟΦΗ υπερτερεί επιθετικά και παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην κατηγορία. Είχε την κατοχή της μπάλας, ένιωθα πίεση στην εστία μου».

Για το αν ο ΟΦΗ μπορεί να πάρει την άνοδο: «Στο χέρι του ΟΦΗ είναι και αν συνεχίσει έτσι, μπορεί να βγει και πρωταθλητής. Κανένας δεν πρέπει να κοιτάζει την βαθμολογία και είδατε ότι η Παναχαϊκή έχασε από τον Αιγινιακό. Εφόσον συνεχίσει να παίζει όπως παίζει τότε μπορεί να στεφθεί και πρωταθλητής».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69