tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κοζάκης: "Δεν περιμέναμε ότι θα γίνει το μπαμ στην Βέροια"

Τίτλοι τέλους μπήκαν στη φετινή σεζόν της Βέροιας την Πέμπτη (22/2) και με τη βούλα, από τη στιγμή που η ομάδα με έγγραφό της ενημέρωσε την Ένωση Β' Εθνικής πως αποχωρεί από το πρωτάθλημα.

Υπήρξαν κάποια παιδιά που έμειναν μέχρι τέλους και πάλεψαν για να αντιστραφεί η κατάσταση και σε αυτούς ανήκει και ο Νίκος Κοζάκης, ο οποίος τη φετινή σεζόν πραγματοποίησε συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Ο 22χρονος δεξιός μπακ μίλησε στο a-sports.gr για τις καταστάσεις που βίωσε και το πώς έφτασαν τελικά οι Ημαθιώτες στο μπαμ, ενώ εξήγησε και τους λόγους για τους οποίους το καλοκαίρι αρκετοί νεαροί παίκτες επέλεξαν να αγωνιστούν στη «Βασίλισσα του Βορρά».

«Τα προβλήματα ήταν αυτά που είχαμε πει και στην ανακοίνωση. Η κατάσταση ήταν ακριβώς έτσι. Μέχρι τα Χριστούγεννα ήταν όλα καλά. Είχαν μπει 3-4 μισθοί και δεν χρειαζόταν να ζητάμε λεφτά από τους δικούς μας. Ήμασταν αξιοπρεπείς. Είχαμε παίκτες, υπήρχε ο προπονητής.

Μετά το ματς με τον Εργοτέλη παραιτείται ο Κικερίδης και εκεί καταλάβαμε όλοι ότι κάτι αρχίζει να μην πηγαίνει καλά. Οι παίκτες έφευγαν. Μείναμε 19 μαζί με τους τρεις τερματοφύλακες. Είχαμε τραυματισμούς και κάρτες και κατεβαίναμε 13-14. Δεν πήραμε ούτε ευρώ μετά τα Χριστούγεννα.

Τους είπαμε πως έτσι δεν γίνεται να βγει το πρωτάθλημα. Μας έλεγαν "θα δούμε, θα έρθουν παίκτες", αλλά αυτό δεν συνέβη. Περιμέναμε μήπως έρθουν παίκτες και στρώσει η κατάσταση. Περνάει το ματς με τον ΟΦΗ, δεν γίνεται τίποτα.

Μετά από αυτό το παιχνίδι τους εξηγήσαμε πως δεν μπορούμε να συνεχίσουμε. Ήρθε η Επιτροπή Σωτηρίας. Μας έλεγαν πως θα υπάρχει κόσμος με τον Παναιγιάλειο και πως θα πάρουμε χρήματα από τα έσοδα των εισιτηρίων. Δεν τα βρήκαν μεταξύ τους τελικά με την πλευρά του Εμμανουηλίδη να κάνει πίσω και το αποτέλεσμα ήταν να μην υπάρχει μέλλον. Εμείς το καταλάβαμε και είχαμε βγάλει εκ των προτέρων την ανακοίνωση για να ξέρει ο κόσμος τι γίνεται και για να μπορούμε κι εμείς από την πλευρά μας να εξασφαλίσουμε ότι δεν θα ρίξουν σε εμάς τις ευθύνες. Συν το γεγονός ότι άρχισαν και οι αφαιρέσεις βαθμών.

Από την ομάδα μάς έλεγαν ότι είχαν χαρτιά που θα αποδείκνυαν πως οι βαθμοί μπορούν να επιστραφούν, παρόλο που όλοι ήξεραν πως ήταν οριστικές οι αποφάσεις για αφαίρεση βαθμών. Δεν έγινε η συμφωνία και με τον Εμμανουηλίδη και δεν υπήρχε γυρισμός». είπε αρχικά.

Αμέσως μετά εξέφρασε την πικρία του: «Είναι κρίμα γιατί αποδείξαμε στον πρώτο γύρο πως είμαστε καλό σύνολο. Είχαμε τον μικρότερο μέσο όρο ηλικίας και σε 16 παιχνίδια που παίξαμε, είχαμε συγκεντρώσει 17 βαθμούς. Ήμασταν 3-4 βαθμούς κάτω από αυτόν που σωνόταν. Δείχναμε πως παρά τα προβλήματά μας, θα το παλέψουμε. Σε κάθε ματς δίναμε και την ψυχή μας και το αποδείξαμε ακόμη και με τον Παναιγιάλειο, που κάναμε την ανατροπή.

Εύχομαι τα καλύτερα στη Βέροια και να ξεπεράσει τα προβλήματα που έχει. Ο κόσμος στο γήπεδο δεν ερχόταν γιατί ακούγαμε πως έχει στεναχωρηθεί με τις διοικήσεις. Αγαπάει, όμως, τη Βέροια. Δεν ερχόταν σαν ένδειξη διαμαρτυρίας γιατί δεν του άρεσε η λειτουργία των τελευταίων χρόνων από τους διοικούντες».

Για το πώς πήγαν στη Βέροια το καλοκαίρι οι παίκτες γνωρίζοντας τα προβλήματά της και το γιατί επέλεξαν να αποχωρήσουν τώρα και όχι νωρίτερα είπε: «Τους περισσότερους στην ομάδα μας προσέγγισε ο Κικερίδης, ο οποίος μας παρουσίασε κάποια πράγματα. Μας είπε ότι η ομάδα έπρεπε να πάρει κάποια χρήματα από τη Σούπερ Λίγκα και ότι θα πρέπει να πάρει λεφτά και επειδή έπεσε κατηγορία. Μας είπε ότι θα γίνει ένα νεανικό σύνολο με μικρό μπάτζετ και μέσα από την όλη κατάσταση να αναδειχτούμε κι εμείς. Υποθέσαμε πως θα μπορέσουν να τα βγάλουν πέρα. Τα πράγματα τον πρώτο καιρό λειτουργούσαν πολύ καλά. Εκτιμούσαμε ότι η χρονιά θα μπορέσει να βρει.

Μέχρι και τις διακοπές των Χριστουγέννων τα πράγματα κύλησαν ομαλά. Μέσα στον Δεκέμβριο πληρωθήκαμε δύο φορές, μία στις 12 και μία στις 22. Μετά έσκασαν τα προβλήματα. Δεν περιμέναμε ότι μέσα σε δύο βδομάδες θα γίνει το μπαμ και θα φτάσουμε εδώ που φτάσαμε. Ήμασταν πληρωμένοι, οπότε και κάποιος να ήθελε να φύγει, ίσως να μην μπορούσε. Δεν γινόταν να κινηθείς νομικά».

Ακόμη, σημείωσε πως δεν έχει περάσει κάτι αντίστοιχο: «Θεωρώ πως είναι η πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα μου. Ήταν πολύ αγχωτικό όλο αυτό, ειδικά τις τελευταίες δύο βδομάδες. Το μόνο που δεν σκεφτόμασταν ήταν τα ματς. Όλη την υπόλοιπη εβδομάδα δεν μπορούσαμε να ηρεμήσουμε. Κάθε μέρα συζητούσαμε τα ίδια. Όλοι μας το βλέπαμε, αλλά ελπίζαμε ότι κάτι μπορεί να αλλάξει τελευταία στιγμή και να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε τη χρονιά. Ήταν ψυχοφθόρο».

Για το τι θα γίνει στο εξής και εάν θα βρουν άκρη οι παίκτες της Βέροιας ώστε να συνεχίσουν σε άλλη ομάδα τη σεζόν: «Εμείς έχουμε μιλήσει με τον ΠΣΑΠ. Εξηγήσαμε την κατάσταση. Έπρεπε να σταλεί επίσημο έγγραφο από την ΠΑΕ, κάτι που έγινε σήμερα. Μας λένε τώρα ότι υπάρχει μία μικρή πιθανότητα να μας δώσουν μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου για τις επαγγελματικές κατηγορίες. Αλλιώς Γ' Εθνική, που είναι μέχρι το τέλος του μήνα. Σίγουρα είναι πολύ δύσκολο είτε για τη Β' είτε για τη Γ' γιατί οι ομάδες δεν χρειάζονται παίκτες αυτή τη στιγμή».

Τέλος, για τους Μπαστιάνο και Ρούνεϊ που θα ενσωματωθούν στις προπονήσεις του Αστέρα Τρίπολης σχολίασε: «Θεωρώ πως και οι δύο είναι πολύ καλοί παίκτες. Τον Ρούνεϊ τον είχα και πέρυσι στα Χανιά. Είναι δυνατός και πολύ καλός. Εννοείται πως χρειάζεται βελτίωση, αλλά έχει τις προδιαγραφές και γιατί όχι να παίξει στη Σούπερ Λίγκα. Για τον Μπαστιάνο, που παίζαμε μαζί στην πλευρά, είναι πραγματικά μεγάλο ταλέντο για την ηλικία του. Αν ανοίξει για εμάς το παράθυρο και του δοθεί η δυνατότητα να παίξει από τώρα στον Αστέρα, πιστεύω ότι μπορεί να διεκδικήσει θέση. Έχει ταλέντο, είναι καλός στο ένας μ' έναν και πιστεύω πως έχει μέλλον. Πολλά παιδιά έχουμε μέλλον και το δείξαμε πιστεύω στον πρώτο γύρο και με ομάδες καλές. Ήμασταν 13-14 άτομα και δεν χάναμε εύκολα».

Πηγή: www.a-sports.gr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69