Τσακιρίδης

valavan pano

Γ. ΚΕΣΙΔΗΣ Α.Ε. - Εξουσιοδοτημένος Έμπορος & Επισκευαστής Mercedes-Benz & Smart
Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Μπαράζ παρεμβάσεων οπαδών του ΠΑΟΚ σε γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ σε Βέροια, Έδεσσα

Μπαράζ παρεμβάσεων σε διάφορες πόλεις της Βορείου Ελλάδος και όχι μόνο πραγματοποιούν από χθες οπαδοί του ΠΑΟΚ. Σήμερα, μετά τη συμβολική κατάληψη στο δημαρχείο Κατερίνης, οπαδοί του ΠΑΟΚ πραγματοποίησαν παρεμβάσεις νωρίς το μεσημέρι στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Αγίου Αντωνίου, στη Βέροια, και στην Έδεσσα.

Παράλληλα, αντίστοιχες παρεμβάσεις υπήρξαν και στην Πτολεμαΐδα, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και πάλι, αλλά και στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή Κοζάνης της Νέας Δημοκρατίας, Γ. Κασαπίδη. Μάλιστα, σε όλες τις περιπτώσεις πέταξαν τρικάκια στα οποία αναγράφονταν: «Τον ΠΑΟΚ κυνηγάτε για ένα ρολό χαρτί, ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ ανεπιθύμητοι στη Βόρεια Ελλάδα».

Παράλληλα, παρέμβαση φίλων του Δικεφάλου υπήρξε και στα ελληνικά προξενεία του Ντίσελντορφ και της Φρανκφούρτης. Και στις δύο περιπτώσεις αναρτήθηκαν πανό στα οποία αναγραφόταν «Καμία ειρήνη, χωρίς δικαιοσύνη».

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα στην Καμάρα και την Κυριακή στην πλατεία Αριστοτέλους κορυφώνονται οι κινητοποιήσεις των οπαδών του συλλόγου στη Θεσσαλονίκη.

Πηγή: http://www.voria.gr

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

kyriazis

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ. - ΚΟΛΛΙΝΟΣ Α. | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων

sidiropoulos

studio 69