tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βέροια: Νίκη όπως στο κύπελλο με Εργοτέλη

veria kerkira vaskes cardoso

Το "διπλό" του κυπέλλου θέλει να επαναλάβει το Σάββατο στο Ηράκλειο κόντρα στον Εργοτέλη. Η Βέροια ψάχνει την επιστροφή στις νίκες και το ματς που έχει μπροστά της είναι αυτό με τον Εργοτέλη. Αγωνιστικά, η διαφορά με το ματς κυπέλλου είναι ότι αυτή την φορά και ο αντίπαλος "καίγεται" για τη νίκη ενώ το ρόστερ των Κρητικών (όπως και της Βέροιας άλλωστε) θα είναι πολύ διαφορετικό.

Η προετοιμασία της Βέροιας ολοκληρώθηκε την Παρασκευή και αμέσως μετά ο Χοσέ Γκρανέρο ανακοίνωσε την εξής αποστολή:

Καντιμοίρης, Ginard Torres, Kali, Αμαραντίδης, Μαλόν, Καταλά, Βεργώνης, Όστοϊτς, Μπατιόν, Μπαλάφας, Κατίδης, Εσπάρθα, Ντομίτρου, Μπεν, Καλτσάς, Γεωργιάδης, Μπαργκάν και Κάμπορα.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Βέρτζος, Ραούλ Μπράβο και Βάσκες.

Με τις γνωστές απουσίες ο Εργοτέλης

Ο Εργοτέλης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Βέροια (8/11, 15:00), με προπόνηση, που πραγματοποιήθηκε στο κεντρικό γήπεδο του Παγκρητίου Σταδίου.

Οι Άλαν και Φίντελεφ γυμνάστηκαν για ένα ακόμη παιχνίδι μόνοι τους, ενώ μετά από την ολοκλήρωση του προγράμματος, ο Παύλος Δερμιτζάκης ανακοίνωσε την 18μελή αποστολή, που αποτελείται από τους: Τσέρνι, Καβουσάκη, Πίτσο, Μέγι, Γιοβάνοβιτς, Σαϊνάτι, Καζναφέρη, Χαντί, Βλαχοδήμο, Τζανακάκη, Παμλίδη, Λυκογιάννη, Γκέντσογλου, Μπογκντάνοφ, Μπαμ Μπαμ, Μπρούνο, Γιουσούφ και Νόσκοβιτς.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Βαλάντης Κοζορώνης, ο οποίος έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69