tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια προπονήθηκε σήμερα η ΠΑΕ Βέροια

veria prop

Στις εγκαταστάσεις των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Βέροιας φιλοξενήθηκε σήμερα η επαγγελματική ομάδα της ΠΑΕ Βέροια.

Οι ποδοσφαιριστές της ¨Βασιλισσας του Βορρά¨ προπονήθηκαν σ΄ ένα από τα πέντε γήπεδα που διαθέτει το εκπαιδευτικό συγκρότημα, ενώ στην συνέχεια κολύμβησαν στην θερμαινόμενη πισίνα του κολυμβητηρίου και έκαναν χρήση της καινούργιας σάουνας.

Ο προπονητής της Βέροιας Χοσέ Γκρανέρο δήλωσε εντυπωσιασμένος από τις εγκαταστάσεις τις οποίες χαρακτήρισε ολοκληρωμένες, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι απόψεις του Δημήτρη Αμαραντίδη και Νίκου Καλτσά τονίζοντας πως τέτοιες εγκαταστάσεις τις έχει ανάγκη κάθε πόλη.

Μάλιστα ο βεροιωτης επιθετικός έχει κάθε λόγο να νοιώθει κάτι περισσότερο για τον χώρο αυτό, καθώς τις γυμνασιακές και λυκειακές του υποχρεώσεις τις ολοκλήρωσε στα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Βέροιας.

Να υπενθυμίσουμε πως στο συγκεκριμένο σύγκρότημα το οποίο παρέχει πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, φοιτούν τα παιδιά του Γιώργου Καντιμοίρη και Μοχάμεντ Μπεν.

Αγωνιστικά, ενοχλήσεις στο πόδι έχει ο Σέντρικ και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία ενώ ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Μπαλάφας, Βέρτζος, Βάσκες. 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69