tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πάλεψε με δέκα παίκτες στην Λεωφόρο η Βέροια αλλά έχασε με 2-1

 pao veria

Την ήττα γνώρισε στην Λεωφόρο η Βέροια. Η "Βασίλισσα" παίζοντας με δέκα παίκτες από το πρώτο μέρος, ηττήθηκε με 2-1. Αγωνιστικά, η Βέροια παρά την μέτρια εμφάνισή της, πάλεψε μέχρι το φινάλε για τον βαθμό της ισοπαλίας αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το ματς. Η φάση που έγειρε την πλάστιγγα υπέρ του ΠΑΟ ήταν αυτή του 25', όταν ο Μαλόν ανέτρεψε τον Μπεργκ, αποβλήθηκε και οι γηπεδούχοι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι άνοιξαν το σκορ. Οι "πράσινοι" προηγήθηκαν με 2-0 με τέρματα των Πράνιτς, Μπεργκ και η Βέροια μείωσε με τον Καλτσά.

Η Βέροια ξεκίνησε με καλή αμυντική συμπεριφορά αλλά με λάθη στις μεταβιβάσεις της στην μεσαία γραμμή. Ο Παναθηναϊκός πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων μετά το πρώτο τέταρτο. Η πρώτη απειλή των γηπεδούχων σημειώθηκε στο 18'. Ο Μπούι σέρβιρε στον Μπεργκ, αυτός γύρισε όμορφα, έκανε υπό πίεση το σουτ αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι.

Στο 26' το ματς ήρθε τούμπα για την Βέροια. Ο Μπούρμπος έκανε την παράλληλη σέντρα από δεξιά, στο δεύτερο δοκάρι ο Μπεργκ κινήθηκε προς τη μπάλα, ο Μαλόν τον κράτησε από το σορτσάκι, ο Κύζας υπέδειξε το πέναλτι και απέβαλλε τον δεξιό μπακ της Βέροιας. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Πράνιτς κι έγραψε το 1-0. Η αποβολή άλλαξε και τα πλάνα του Γκρανέρο. Δεξί μπακ πέρασε ο Καλί και στο κέντρο της άμυνας ο Μπατιόν, το σχήμα της Βέροιας έγινε 4-4-1 με προωθημένο τον Ντουμίτρου.

Μετά το γκολ, η Βέροια παρότι έπαιζε με δέκα παίκτες ανέβηκε ψηλότερα και στο 37' έχασε μεγάλη ευκαιρία για ισοφάριση. Συγκεκριμένα, ο Ντουμίτρου με προβολή στο πρώτο δοκάρι μετά από σέντρα του Ραούλ Μπράβο έστειλε την μπάλα άουτ. Πέντε λεπτά πριν το ημίχρονο, ο προπονητής της Βέροιας πέρασε στο ματς τον Βάσκες για να κρατήσει μπάλα και να κάνει παιχνίδι.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους η άμυνα της Βέροιας πιάστηκε στον ύπνο και δέχθηκε δεύτερο τέρμα. Στο 47', μετά από ελεύθερο του Καντιμοίρη, ο Πράνιτς κέρδισε την μπάλα έκανε την κάθετη του Πράνιτς στον Κλωναρίδη ο οποίος πέρασε τον τερματοφύλακα της Βέροιας και άφησε τον Μπεργκ να πλασάρει σε άδειο τέρμα και να γράψει το 2-0.

Μετά το 2-0 ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και έψαξε τρίτο τέρμα. Από την άλλη πλευρά, ο Χοσέ Γκρανέρο σε μια προσπάθεια να αλλάξει κάτι, πέρασε στην θέση του Ντουμίτρου τον Μπαργκάν.

Στο 68' η Βέροια μείωσε σε 2-1. Ο Καλί εκτέλεσε το πλάγιο από δεξιά, Κουτρουμπής και Μπαλάφας πήδηξαν για την κεφαλιά αλλά δεν βρήκαν μπάλα, αυτή κόντραρε στον Πέτριτς και στρώθηκε στον αφύλακτο Καλτσά, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Παναθηναϊκός απείλησε στο 73'. Ο Κλωναρίρης έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής αλλά ο Καντιμοίρης απόκρουσε με υπερένταση σε κόρνερ.

Στο 76' η Βέροια απείλησε με ισοφάριση. Οι Μπεν, Καλτσάς και Μπαργκάν κυκλοφόρησαν εξαιρετικά τη μπάλα έξω από την περιοχή του Στιλ, ο Μπεν ήταν ο αποδέκτης της επίθεσης αλλά ο Άγγλος μπλόκαρε το πλασέ του.

Στο 88' ο Παναθηναϊκός έχασε μεγάλη ευκαιρία. Ο Καντιμοίρης σταμάτησε τον Καρέλη σε τετ α τετ. Έτσι το 2-1 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κίζας (Σίπκας, Γεωργιάδης)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Κλωναρίδης (74' Καρέλης), Λαγός, Μπεργκ (84' Δώνης), Ζέκα, Νάνο, Μπούι (63' Μπούι), Μπούρμπος, Πράνιτς

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Μπράβο, Μπατιόν, Καλτσάς (77' Εσπάρθα), Όστοιτς, Ντουμίτρου (63' Μπαργκάν), Μαλόν, Μπαλάφας, Μπεν, Γεωργιάδης (39' Βάσκες), Καλί.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69