tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βέροια: Με καλή ψυχολογία για ένα θετικό αποτέλεσμα στην Τρίπολη

veria prop

Με ανυψωμένο ηθικό και έτοιμη είναι η Βέροια για τον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Η επιστροφή στις νίκες στο ματς με τον Πλατανιά της ανέβασε την ψυχολογία και θα ταξιδέψει στην Τρίπολη για να αντιμετωπίσει στα ίσα τον ισχυρό Αστέρα. 

Αγωνιστικά, το Σάββατο το πρωί ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το Κυριακάτικο ματς. Ο Χοσέ Γκρανέρο απέκλεισε τον τραυματία Μπαλάφα, τον τιμωρημένο Αμαραντίδη, αλλά και τους Κατίδη και Γεωργιάδη. Αντίθετα στην Τρίπολη θα ταξιδέψει ο Μπάμπης Παυλίδης. Στην αποστολή της «Βασίλισσας του Βορρά» συμμετέχουν οι: Καντιμοίρης, Τζινάρ, Καλί, Βέρτζος, Ραούλ Μπράβο, Μαλόν, Βεργώνης, Όστοϊτς, Μπατιόν, Βάσκες, Εσπάρθα, Ντουμίτρου, Μπεν, Παυλίδης, Καλτσάς, Μπαργκάν, Βούκιτς και Κάμπορα.

Χωρίς Μπαντιμπανγκά ο Αστέρας

Δίχως τον τραυματία Μπαντιμπανγκά, αλλά με τον Μούκαμ, η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης για την αναμέτρηση με τη Βέροια. Μετά τη λήξη της απογευματινής προπόνησης του Σαββάτου, ο τεχνικός του Αστέρα Στάικος Βεργέτης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για τον αγώνα της Κυριακής (14/12, 17.15) πρωταθλήματος με την Βέροια στην Τρίπολη (17.15).

Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα αποτελείται από τους παρακάτω δέκα οκτώ ποδοσφαιριστές: Κοσίσκι, Θεοδωρόπουλος, Λούι, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Γκόιαν, Ζησόπουλος, Κουρμπέλης, Μουνάφο, Τιε Μπι, Γιαννιώτας, Τσοκάνης, Μπαράλες, Νίκο Φερνάντεθ, Μάσα, Πάρα, Μπακασέτας και Μούκαμ.

Συγκριτικά με το προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό, μπήκε στη αποστολή ο Μούκαμ, ενώ έμεινε εκτός αποστολής ο τραυματίας Μπαντιμπανγκά.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69